Dayman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Her son yeni bi başlangıçtır aslında Her başlangıç ise yeni bir son için hazırlık gerçekten hayatımı değiştirdi. ve birsürü kız kaldırdım bu lafla. of çok çok çok iyi bir laf.
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Fighter of the nightman lafından iyi değil bu sayede her gece bi one night stand yasıyorum, sen cok yasa DAYMAN
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 en son bitanesinin abisi seni kaldırır sonra er kuşun eti yenmez sözünü öğrenirsin
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 laf diyince muslum gurses'i tek gecerim. muhabir: müslüm bey, hakan taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar? müslüm gürses: ben öyle bir peygamber göndermedim. bi de neyzen tevfik var tabi, onu bosuna yazmiyim biliyosunuzdur.
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 divancilara bakin abi, oyle laflar sokuyorlar ki birbirlerine bi tanesini es kaza ben yemis olsam ya oturur aglar ya da RAGEE diye dalardim.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aslında siz bu siteyi bastan asagı okuyun. en guzeli bu. http://www.27bslash6.com/ hatta ozellikle tavsiye ederim, su cok cok iyidir. http://www.27bslash6.com/p2p2.html
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hak edeni hayatıma sokarım, hak etmeyenin hayatına sokarım. KC.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 buradaki gibi içindeysen olayın uzun yazı okunuyor.. değilsen bakıp kapıyorum.. verdiğin sitede 0,3sn falan kaldım sanırım 0,4 de olabilir. emin değilim
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi hepsi tasarım ile ilgili degil. chatroulette geyigi vardı mesela herifin. simdi aramaya usendim de bulunca veririm onun linkini de. baya geyik eleman. saatlerce okuyup sıkılmamıstım bi gun.
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu lafla kaldırdığın kızların cinsiyetinden emin miydin
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 azrailde bir melektir. olitere seninde anneler gününü kutlarım.
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Hakikaten okuyunca inanamadım, Tırtlar vadisinin dozunu fazla mı kaçırdınız ne yaptınız?
scorch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Archangel_ said: bu lafla kaldırdığın kızların cinsiyetinden emin miydin unfunfunfunf manyak laf manyak laf
Viseroy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sene 2011 insanlığın zeka seviyesinin geldiği noktaya bak.
Öne çıkan mesajlar