pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Merhaba, Benim emektar Toshiba ruhunu teslim edip 500 lira tamir fiyatı çıkarınca sıfırdan yeni bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Cihazı babam kullanacak, yapacağı şey internete girmek, müzik dinlemek, arada word excel kullanmakla sınırlı. Öyle ahım şahım bir şey olmasına gerek yok. En fazla 650-700 lira verebilirim, 15" olması tercihim ve bilinen, güvenilir bir marka olursa da süper olur. Var mı acaba önerebileceğiz herhangi bir model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dell vostro 1015 taş gibi alet. söylediğin fiyata çapulcu markalardan bulursun ancak, ama bu da o fiyatın çok az yukarısında. Çoğu yerde üzerinde win 7 yüklü olmadan geliyor, bu yüzden fiyatı iyi. artık ilaç milaç bakarsın çaresine dsasdfdsagffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Hmm tabi dediğin gibiyse 100 150 fazla verilir, dert değil. Peki bu nasıldır sizce? :D http://www.teknop.com/urun/326/g62-b27st-notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Abi ürün ve fiyatını alalım biz, üyelik istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Pardon, üyelik olmadan görülemediğini bilmiyordum. HP G62-B27ST NOTEBOOK - Çanta Hediyeli Akıllı tasarım, müthiş bir tarz Gittiğiniz her yere tarzınızı da götürün. HP G62 Dizüstü Bilgisayar, şık ve çevreye duyarlı bir performans ve kalite paketi sunar. Parmak izi tutmayan baskılı tasarım, prizma deseni ile modayı yakından takip etmenize olanak sağlar. Gerçek değer artı performans sağlar Mükemmel bir fiyata, itimat edilen endüstri lideri HP dizüstü bilgisayar güvenilirliği ve müthiş bir şekilde dengelenmiş özelliklerle, tam PC performansı ve hareket kabiliyeti elde edin. Ürün Kodu XR491EA Renk Prizma desenli Biscotti Aile HP İşlemci Cinsi Intel Pentium Dual Core P6100 (2.00 GHz) Ön Bellek 3MB Bellek 2GB DDR3 Maksimum Bellek 4096 MB DDR3 Bellek Slot Sayısı 2 Sabit Disk 250GB 7200RPM SATA Ekran Kartı Intel HD Grafik kartı, 762 MB'ye kadar toplam kullanılabilir grafik belleği Ekran Boyutu 15.6'' Ekran Tipi HP LED BrightView Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Optik Sürücü Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW Ses Kartı var İşletim Sistemi LINUX Faks Modem yok Network Kartı 10/100BASE-T Ethernet LAN Kamera var I/O Port 3 USB 2.0; HDMI; VGA; RJ45 Ethernet; 1 headphone; 1 microphone; 1 half mini card slot Bluetooth yok Wireless AS 802.11b/g/N Ağırlık 2,2 kg. Garanti 2 yıl HP TÜRKİYE Garantili Pil Tipi 6 Hücreli Klavye Q Türkçe Mouse TOUCH PAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Dell INSPIRON 5010 H48F45 diyorum. Kendime alacaktım ama daha alamadım. En kısa sürede alacağım. 15.6 HD Led screen I5-480m işlemci 1 gb 5650 paylaşımsız ekran kartı 500 gb hdd 4 gb 1333mhz ddr3 ram falan diye gidiyor fiyatıda şuan 1.250 lira falan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aslında şu dell N4020 dediğim bu vostro 1015'ten daha ucuz, 14 inç ince ve hafif. yine ucuz ama. 4020'de tek eksi yan, bana göre çok kro desenler var üzerinde :D bu iki modeli de çalıştığım şirkette sahadaki elemanlar için aldım, toplamda elimden 10 adet bu modellerden geçti. yalnızca birinde üretim hatası anakart sorunluydu, 1 haftada (hatta 4-5 gün falan) anakartı değiştirdi teknik servis. bi de şahsi alırsan falan buzdolabı tamir eder gibi yerinde tamir olayı var, adamlar para da istemiyo. ha, tabi bu notebooklar niye ucuz dersen; işletim sistemi konusunda başının çaresine bakman lazım (ikisi de win7 ile sorunsuz çalışıyo, hatta linux falan da yükledim dert yok), bir de işlemcileri artık eski kaldı. eski işlemci demek ölümcül bişey değil ama ödediğin paraya bakarsan. bunun üzerine 1000 tl daha ekleyip bi bilgisayar almaktansa sadece 700 küsur verip alırım işime bakarım diyosan iyidir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Tamamdır, çok sağolun öneriler için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 aha bak şimdi hatırladım, senin için önemli olabilir: vostro 1015 modelinde hoparlörler çok tırt :D 4020 iyi ama. zaten 4020 varken vostro da alınmaz eğlence amçlıysa kullanım. vostroda ram ddr2 diğerinde ddr3 falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bu daha iyi bir tercih bence: http://www.exa.com.tr/acer/tasinabilir_bilgisayarlar/acer_tm5742zp612g25mn-323-13369.html Acer'ın tanklığına her zaman güvenirim. 3 Acer kullandım şimdiye kadar, en eskisi 8 yıllık, hepsi hala çalışıyor. Neredeyse hiç önemli sorun çıkarmadılar. Tüm Acer'larda evdeki şimdiye dek yaşadığım tek sorun bu, o da kendi kendine geçti: http://forum.paticik.com/read.php?6,5306774 Arada sırada fan temizliyorum sadece. İşlemci de daha iyi bunda, ekran daha büyük ayrıca. Ekran kartı da daha iyi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 acer iyi güzel de üretim hatalı bi tane gelmişti elime, geri verene kadar yapmadıkları çirkeflik kalmadı. ama modeller güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar