SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi izlerken tepem attı görsem aynı şekilde ben de onu döverdim nasıl sinirlendim varya kafam yanıyo şu an.bu adamı ömür boyu hapse atarım hakim olsam adaletini s... videoyu herkes izleyemeyebilir ona göre. http://www.haberturk.com/yasam/haber/618820-hayvanseverler-arasinda-infiale-neden-olan-o-video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 videoyu izlemicem çok sinirleniyorum sonra ama böylelerine denk gelmek isterdim şahsen şu hayvan şiddetinede bi çare bulamadılar.basıcaksın hapisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 annesini ayakta yaptığımın çocuğuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Küfür ve şiddet içerdiğinden kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar