Zorba Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sandalye said: Zaten hepiniz akpsinden chpsine kadar tüm partilerin programlarını okuyup inceleyip tercih yapıyorsunuz onun için haklısınız. ?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=3 Anlatamamisim demek ki. Amacın sadece meclise girmek olduğunu ama icraat yapmak yerine muhalefet olmak amacıyla yola çıkıldığının anlaşıldığını belirtmek istedim. Ve dedim ki muhalefet bir yana bu mecliste bir seyler değişeceği belli oluyor dolayısıyla her kesimin gercek temsilcilerinin olması da faydalı olur. Ama tekrar söylüyorum ADD ve İP den burada baskın olan İP olmuş. En azından adaylardan anlaşılan o. Umarım girerler de biraz daha farklı görüşün seslendirilme imkanı olur. Ve evet kendi adıma kime ve neye oy vereceğimi araştırım ve bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu konuyu daha önceden de görmüştüm yalnız ilk defa şimdi star wars çağrışımı yaptı. cumhuriyet güçbirliği nedir lan pıajewıaohahahsaoıdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yazık lan millet neye güleceğini şaşırtı bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 paspatur said: abi anlattıklarına bişey demem de ya o ses o görüntü of resmen nefret ettim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 olmamış bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Pff hakkatten olmamis duzgun adam gibi bisey yapsalarmis keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ulusal kanal production gururla sunar napalım elimizden bu kadar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bilgisiz, anarşik potansiyeli olan gençliği nasıl ele geçiririz no.567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 biri sir mü dedi? :P benim halam tuncay özkana vercekmiş oyunu, ben de sabahat tuncele vercem dediğimde "afferin, içine edin memleketin afferin" dedi. ben de saolun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 vidyo güzel gidiyordu da sonraları tuncay özkan falan girdi sonra aklınca gaz vermeye çalışan müzikler falan girince bayılacaktım. guy fawkes maskesi zaten 1-0 fail ile başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bölgemde olsaydı ben de sırrı süreyya önder'e oy verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ahahaha tatlı su milliyetçileri sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 töröröst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bazı okuduğunu anlayamayan PATİ üyesi arkadaşlar için peşinen yazayım, aşağıda okuyacağınız görüşler tamamen benim görüşlerimdir, bunları paylaşmak zorunda değilsiniz, kabul etmek zorunda değilsiniz, okumak zorunda HİÇ DEĞİLSİNİZ...Yani bir dayatma, "ben bilirim lan siz ne bilirsiniz" şeklinde tarafımdan bir yaklaşım söz konusu değildir. Bu seçimlerin sürprizini(bize göre değil)yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://img1.loadtr.com/b-300158-kinder_s%C3%BCpriz_yumurta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 terörist penguen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar