Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Adayları

sandalye

Öne çıkan mesajlar

sandalye said:

Zaten hepiniz akpsinden chpsine kadar tüm partilerin programlarını okuyup inceleyip tercih yapıyorsunuz onun için haklısınız. ?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=3

Anlatamamisim demek ki. Amacın sadece meclise girmek olduğunu ama icraat yapmak yerine muhalefet olmak amacıyla yola çıkıldığının anlaşıldığını belirtmek istedim. Ve dedim ki muhalefet bir yana bu mecliste bir seyler değişeceği belli oluyor dolayısıyla her kesimin gercek temsilcilerinin olması da faydalı olur. Ama tekrar söylüyorum ADD ve İP den burada baskın olan İP olmuş. En azından adaylardan anlaşılan o. Umarım girerler de biraz daha farklı görüşün seslendirilme imkanı olur. Ve evet kendi adıma kime ve neye oy vereceğimi araştırım ve bilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bazı okuduğunu anlayamayan PATİ üyesi arkadaşlar için peşinen yazayım, aşağıda okuyacağınız görüşler tamamen benim görüşlerimdir, bunları paylaşmak zorunda değilsiniz, kabul etmek zorunda değilsiniz, okumak zorunda HİÇ DEĞİLSİNİZ...Yani bir dayatma, "ben bilirim lan siz ne bilirsiniz" şeklinde tarafımdan bir yaklaşım söz konusu değildir.

Bu seçimlerin sürprizini(bize göre değil)yapacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...