Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Adayları

sandalye

Öne çıkan mesajlar

-Bu gucbirliginin "karsı" olmaktan başka bir programı var mıdır?
-mesela özelleştirmeler ne olacak? Geri mi alınacak?
-işsizlik konusu ne olacak?
-egitim ne olacak?
-gelecek için yatırımlarda öncelik nerede olacak?
Hiç bir bilgi bulamadım. Şayet bunlar İP programı olacaksa onu bilemem ama o zaman ADD nerede konumlayacak kendini...?
Benim anladığım zaten yönetime talip olma gibi bir durum yok. Bizde varız durumu var.

Ama sunu söyleyebilirim eğer söylendiği gibi yeni meclis yeni anayasa vs yapacaklardan oluşacaksa farklı kimliklerin orada olması gerekiyor. Turk milletinin özü gibi... Bu arada keske 8 yıl önce veya 12, 16 yıl önce ve her secim döneminde söylenen yapılabilseydi de kime oy vereceğini parti değil seçmen belirleseydi...
Sosyal ağlarda paylaş

Zorba said:

-Bu gucbirliginin "karsı" olmaktan başka bir programı var mıdır?
-mesela özelleştirmeler ne olacak? Geri mi alınacak?
-işsizlik konusu ne olacak?
-egitim ne olacak?
-gelecek için yatırımlarda öncelik nerede olacak?
Hiç bir bilgi bulamadım. Şayet bunlar İP programı olacaksa onu bilemem ama o zaman ADD nerede konumlayacak kendini...?
Benim anladığım zaten yönetime talip olma gibi bir durum yok. Bizde varız durumu var.

Şimdi bu dediğin şeyler yapılması gereken şeyler ancak bunları hükümet kurmadan yapılamayacağını sende biliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

Zaten hepiniz akpsinden chpsine kadar tüm partilerin programlarını okuyup inceleyip tercih yapıyorsunuz onun için haklısınız: http://www.cumhuriyetgucbirligi.org/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=3

cumhuriyet gucbirliginin chp den farki ne?
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Şu anki chpden bir farkları varda AKP den bir farkları yok o kötü olmuş.

Gözüm, neden ısrarla bilmeden fikir yürütüyorsunuz? Ne kadar çok cahil ve ısrarla da cahil olduğunu kabul etmeyen adam var burada yahu? Bu senin söylediğin laf var ya, ayıp!

Hadi seninle entellektüel tartışma yapalım.
Anlat bakalım bana, neden AKP'den farkları yokmuş?Ne biliyorsun, ne bilmiyorsun forumu takip eden arkadaşlar da görsün.Adayları mı tanıyorsun,benim bilmediğim bir şey mi biliyorsun,para mı yemiş bu adamlar, gemicik mi almışlar oğullarına indirim reyonundan,aileye havuzlu-bahçeli tripleks villalı siteler mi kurmuşlar,2 milyar(milyon değil he,milyar) Dolarlık servet sahibi mi olmuşlar,Atatürk'ün kurduğu gözbebeğimiz olan KİT'leri(Kamu İktisadi Teşebbüsü, kamu devlet demek he)mi satmışlar önce yerli işadamlarına, sonra da yabancılara(anayasaya göre doğrudan satamıyorlar ya,takiyye zaten bunların dininde caiz işte hülle yoluyla satış hesabı),Ermeni soy kırımını tanımaya mı kalkışmışlar,Azeri kardeşleri mi gücendirmişler,askerimizin başına Coni'nin geçirdiği çuvallara eyvallah mı etmişler,Kürtçülere cesaret mi vermişler,1 milyon 700 bin öğrencinin kaderiyle mi oynamışlar,tarikat şeyhlerinden icazet(onay,izin)mi almışlar?

Muhtemelen amacın sadece geyik yapmak ama olsun...Olsa da, olmasa da...
Sosyal ağlarda paylaş

Çetin bey abicim, çok ufak bir sual sorucam sana.

Geldiğin günden beri seninle aynı fikri taşımayan herkese cahil muamelesi yapıyorsun. Onu geçtim, senin oy verdiklerine oy vermeyenlere de cahil diyorsun.

Peki güzel abim, sen çok aydın bir insan isen, cahil gördüğün insanları bilinçlendirmek için ne yapıyorsun? Sanal platformlarda karşılıklı tartışma nezaketlerine pek yanaşmadan kendi düşünceni savunmaya çalışmak ile mi aydınlatacaksın cahil dediğin kesimi?

İnsanların, senin ısrarla eleştri kabul etmeyen bir şekilde savunduğun politik düşüncelerini duyarak aydınlanabileceğini mi düşünüyorsun? Cahil dediğin kitleler için kaç sosyal projede bulunma zahmetine girdin, içinde politik mesaj verme kaygısı taşımadan?

Hadi biz çok cahiliz güzel abim ama, memleketimiz sizin gibi 100 mumluk ampül misali etrafına aydınlık saçan neferleri bizim için niye bi ışık tutmuyorlar, sadece "bizimle aynı görüşte değilseniz cahilsiniz" demekle yetiniyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Seagle,Aluriel,olitere...
Eğer amacınız polemik yaratmak değilse(moda çünkü bu devirde)bu forumun tartışma şekline dönüşmesinde katkınız yadsınamaz. Başlık belli, Cumhuriyet Güçbirliği Bağımısz Adayları. Bilen-bilmeyen kişiler yazmış,yazmay da devam ediyor.Şurada yazıştığım kişiler arasında benim gibi düşünmediği için cehaletle suçladığım tek bir kişi bile yoktur. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kişilerledir tartışmam. Baksana, adam tutup rahatlıkla diyebiliyor,"CHP'den farkı var da, AKP'den yok". Yahu bunu söyleyen kişi benimle aynı şeyi düşünmediği için değil cehaletle suçlamamın sebebi, yazdıkları cehalet göstergesi olduğu içindir. Vicdan varsa eğer okuyan insanda, bunu rahatlıkla görecektir.

Sizlerin benim hakkımda ne düşündüğünüz inan ki önemli değil. Bilgi almak, faydalanmak isteyen insan her tür tartışmadan bilgi alır. Buna ben de dahil ve şu forum başlığı altında bile öğrendiğim şeyler oldu her ne kadar beni uzlaşılmaz-dediğim dedikçi bir insan evladı olarak niteleseniz de. Ama dediğim gibi, benim için benim hakkımda ne düşündüğünüz önemli değil. Kimseyi aydınlatmak için özel bir çaba sarfetmiyorum. Bildiklerimi yazıyorum, dileyen insana bildiğim kadarıyla yön gösteriyorum. Bana yön gösterecek olana da saygı duyarım ve o yöne gitmekten gocunmam. Zaten sizinle benim gibilerin arasındaki fark bu.

Ve asıl siz dediğim dedikçi ve ne yaparsam-ne dersem doğrudurcu insanlarsınız.

Aluriel...Söyleyecek sözü olmayanlar, belden aşağı çalışırlar. Sen de başlamışsın çalışmaya. Ama senin gibi adamlarla bir temel farkım var; ben gaza gelmem.
Sosyal ağlarda paylaş

gelme yavrum, gelme güzelim. gelmezsen gelme koçum. oğlum evladım

attığın 10 posttan biri tartışma amaçlıysa kalan 9u 38 yaşındayım şunu yaptım bunu yaptm vs ile geçtiği için.

bu arada akp yancısı sanıyorsan beni ona üzülürüm işte bak. büyük hakarettir çünkü benim gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel, senin o yavrum diyen, koçum diyen ağzını-gözünü yirim.
Çekirgem benim.38 yaşımın da iyi reklamını yaptınız he.Ulan şurada 3 kez yazdıysam senin gibi yavrular sayesinde 33 kez tekrar edildi 38 yaşında olduğum. Şaka maka gogılladım 38'i, paticik çıktı he (espiriye bak)...
Yok be ne AKP yanlısı,senin söyleyecek lafın yok,öyle bir şey düşünmedim.Ne yanlısı olursan da ol ciğerim,kimin yanında durduğu insanın kendi bileceği iş.Zorla yandaşlık olmaz.Memleketin başına gelenler zaten hep bu zorla yandaşlık çabalarından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...