Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Parçalar şunlar; İ7 2600 işlemci Western Digital Caviar Black 1 TB 3.5" SATA3 64MB 7200RPM Sapphire 2 GB HD6950 256b GDDR5 Corsair 4 GB (2 adet) 1600MHZ CL9 XMS3 6GB Soğutuculu DDR3 Ram Gigabyte GE-M800A-D1 ODİN PRO 800W Aktif Pfc 3R SYSTEM R460Li ATX Kasa ( PSU YOK ) Asus DRW-24B3ST SATA Siyah Kutulu Asus P7P67 PRO (B3) anakart İşlemciyi taktım. İçinden krem çıkmadı ama fanın dibinde kurumuş kremsi bişey var heralde işlemci ısınınca oda eriyip dağılıyor. Sonra anakartı kasaya monte ettim. Şimdi benim kasanın PSU yeri altta. Biri şöyle kurmuş bu bana yanlış gibi geldi. Fan kasanın içine bakıyor. Oysa kasanın altında ızgara gibi bir havalandırma var. Şu resimde ki PSU'nun takılışı doğru mu? Bana ters takılmış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 resim gözükmüyo yanlız.bide o hdd aşırı gürültülüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Resmi düzelttim. PSU ters değil mi o resimde ki? Yoksa doğrusu omu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ama bak googledan aratınca da tam tersi de resimler çıkıyor şuna bak mesela; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 havasızlıktan patlar öyle.benim kasada üstte yani psu.içeri bakıyo fan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 benimkide içe bakıyo, zaten aşağıda olsa ve dışa baksa yere koysan nolcak, bom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 o fan içeriye hava akımı sağlamak için değilki,psu'nun içindeki sıcaklığı dışarı vermek için 2.resim doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kasanın altında 3 cm ayaklıklar var. Şimdi hangi doğru arakadaşlar. Kasanın PSU yerinin altındada ızgara var sanki fanın alta bakması gerekiyor. Ama o 1. resim kafamı karıştırdı. Googleda dolandım biraz kimi kasanın içine kimi altındaki ızgaraya bakması gerekiyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi benimki içeri veriyo havayı ama üstte. Belki alta takılanlar aşağı doğru oluyodur bilmiyorum ama farkedeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bak mesela resmi sitesinde de PSU fanı alta bakıyor; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 resmi site ne diyosa onu yap abi.bişey olursa sitede yazıyodu dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bu yeni kasalarda psu'yu alta koyuyorlar neden hala anlamış değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 senin kasanin markasi modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Buddha said: 3R SYSTEM R460Li ATX Kasa ( PSU YOK ) yazmış işte adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 al o zaman; http://www.youtube.com/watch?v=5oigEBjcMoU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yetmedimi varan 2; http://www.youtube.com/watch?v=3U9_TMHC36A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 videosunu koyduğun kasayla adamdaki kasa aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 adam bence videolara bakarak kurmaya basladi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ölçüler aynı olmayabiliyor.ama ben hala yeni kasalarda psu neden alta takılır bilmiyorum.biliyosan söyle reyou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 videodan bişey anlamadım. PSU'yu bir göstermedi gitti. Fan alta gelecek şekilde taktım. Öyle diyorlar zaten amaç kasanın içinden değilde dışardan daha serin hava çekmesi içinmiş. Fan alta gelecek şekilde taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 O sisteme 'full tower' çaksaydın kalitelisinden kral olurdu. Bir de 2600k olaymış aslında işlemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Alt takılmasının nedeni, kasa içinde ekran kartı ve işlemcinin yarattığı sıcak havadan etkilenmemesi için diye biliyorum ama ne kadar mantıklı tartışılır. Ayrıca kasanın iç yapısınında, havalandırma boşluklarının, fan yerlerinin vs vs. etkisini düşünmek lazım. Her kasada aynı etkiyi alacaksın diye birşey pek düşünülemez. Yani PSU üstte olan kasalarda hal böyle iken PSU altta olan kasalarda durum böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 her durum icin bu soz konusu degil; psu nun alta konmasinda duruma gore bi kac pratik sebep yatiyor; *agirligi alta alip vibrasyonu azaltmak. *ayrik termal etkilesim yaratmak *cable management *maliyet - kolay dizayn *board uzerinde genis calisma alani, ust egzostlar icin daha verimli airflow tasarima gore bu etkenlerden bir veya bir kaci digerlerine gore daha baskin olabilir, illa hersey isil amaclarla yapiliyor diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sanki nasaya bilgisayar kuruyo adam. bildiin home profile makine, max sicaklik 5 derece oynar yanli$ kursa da =P overclock apayri bi dunya tabi, onu kari$tirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar