Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 umarım bu katalan sevicileri susturucak mourinho ve ronaldo paşalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Rynza said: armaya ayıp, şikayer ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dunyanın en igrenc forması galiba. bizim formalardan bile kotu. seneye nike boyle forma yapmasın gs'ye pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 pijama gibi, spoderman temali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Arkadaki postlarda REIS REZIL ETMIŞTI PIS KAKA KATALANLARI RUH ROH falan denmiş de, interin bir 10 dakika 2 tane üstüste pas atamaması gibisinden sekanslar vardı, nasıl bir haterlık bu sdf. Haftaya 8 puan farkla gelicek barcelona. O maçı saymazsan zaten 6 maç kaldı ligin bitmesine. İsterse şimdi 5-0 da real madrid kazansın ne fark edicek ki. ...ki "REIS"in şimdiden sezon sonu ggwpkkthxbye çekip ingilterenin yolunu tutacağı söyleniyor. PROBLEM, REAL MADRID? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 herkes mail atsın ntv ye lütfen ercan taner anlatmasın şu maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 reis kim ya? bir sürü reis var hangisinden bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mourinhoyu kastetmiştim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 büyük ihtimalle ercan anlatır rıdvan yorumlar ama rıdvan yerinde izlemeye de gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 o kadar hamburgeri yiyip, bosuna kalbinden ameliyat olmadı adam. gider talihlisi ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya ilker yasin anlatırsa ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Diji türkte bu kanalları maç esnasında izleyebilecekmiyiz ? Şifre mi girmemizi lazım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 digiturk'te ne zaman ntv sifreye girdi. esas ben uyduda nasıl cozucem sifre olayını yahu. simdi atletico macı var mesela ntvspor'da seyredemiyorum. yıldız.tv'ye kaldıysak isimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Eralp said: aslında ronaldoya o kadar yüklenmemek lazım. Son barça mağlubiyetlerinde diğer bütün realli oyuncular çirkeflik yaparken efendi akıllı yenildi adam. olur mu be guardiolaya sataştı elindeki topa vurdu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ayrıca iki haftada dört maç yapınca iki takım da evrilecektir, sonuçta ot değil adamlar yenilince aynı reçeteyle çıkmazlar sonraki maça. dolayısıyla değişik şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 guardiola gerdi orda havayı. ronaldo'nun bi sucu yoktu. ama normalde tabi ronaldo'nun egosu bi tek mourinho'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ntvsporda belgesel var barça-real 5-0 maçıyla ilgili ahahah reallilerin çaresizliği görüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 İnanılmazdı belgesel. Geriye aldım direkt kaydettim. Çok çok iyi. Real Madrid'in çaresizliğini hissediyorsun resmen :D İzlemek isteyen varsa: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=12-04-2011%2021:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 belgesel rezaletti. müzikler facia gibi, alakasız. her topa degdiklerinde tıp tıp diye ses efekti koymuslar, pes oynar gibi hissettim. slow motion mac ozeti olmus, baska bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Barcelona taraftarının içinde Real Madrid taraftarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 O sondaki ramosun yetemeyince yaptığı rezillik çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 real taktik degiştirmiş belli.mourinho ve ronaldo adamları kışkırtıcak laflar söylememeyi ögrendiler hahaha ronaldo : barcelona harika bir takım.ama sonuçta onlarda insan tarzı bişi söylemiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Dartanian said: O sondaki ramosun yetemeyince yaptığı rezillik çok iyi ya. ben görünce sinirlendim valla bulsam dalıcam eziğe gerçi beni de döver ezik ama olsun sinirim geçer bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 mourinho bence en azından 3 maçı alır.lig maçını yada şl maçlarından birini kaybeder ama şl de elenceklerini sanmıyorum ama 4 ünüde kaybederse intihar eder eralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 türkiyedeki el clasico yavşaklığından tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar