Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Haftada 4 El Classico

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaki postlarda REIS REZIL ETMIŞTI PIS KAKA KATALANLARI RUH ROH falan denmiş de, interin bir 10 dakika 2 tane üstüste pas atamaması gibisinden sekanslar vardı, nasıl bir haterlık bu sdf.

Haftaya 8 puan farkla gelicek barcelona. O maçı saymazsan zaten 6 maç kaldı ligin bitmesine. İsterse şimdi 5-0 da real madrid kazansın ne fark edicek ki.

...ki "REIS"in şimdiden sezon sonu ggwpkkthxbye çekip ingilterenin yolunu tutacağı söyleniyor.

PROBLEM, REAL MADRID?
Mesaj tarihi:
digiturk'te ne zaman ntv sifreye girdi. esas ben uyduda nasıl cozucem sifre olayını yahu. simdi atletico macı var mesela ntvspor'da seyredemiyorum. yıldız.tv'ye kaldıysak isimiz var.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

aslında ronaldoya o kadar yüklenmemek lazım. Son barça mağlubiyetlerinde diğer bütün realli oyuncular çirkeflik yaparken efendi akıllı yenildi adam.

olur mu be guardiolaya sataştı elindeki topa vurdu falan
Mesaj tarihi:
ayrıca iki haftada dört maç yapınca iki takım da evrilecektir, sonuçta ot değil adamlar yenilince aynı reçeteyle çıkmazlar sonraki maça.

dolayısıyla değişik şeyler olabilir.
Mesaj tarihi:
İnanılmazdı belgesel. Geriye aldım direkt kaydettim. Çok çok iyi. Real Madrid'in çaresizliğini hissediyorsun resmen :D

İzlemek isteyen varsa:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=12-04-2011%2021:00
Mesaj tarihi:
belgesel rezaletti.
müzikler facia gibi, alakasız. her topa degdiklerinde tıp tıp diye ses efekti koymuslar, pes oynar gibi hissettim. slow motion mac ozeti olmus, baska bi olay yok.
Mesaj tarihi:
real taktik degiştirmiş belli.mourinho ve ronaldo adamları kışkırtıcak laflar söylememeyi ögrendiler hahaha

ronaldo : barcelona harika bir takım.ama sonuçta onlarda insan tarzı bişi söylemiş ahaha
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

O sondaki ramosun yetemeyince yaptığı rezillik çok iyi ya.

ben görünce sinirlendim valla bulsam dalıcam eziğe gerçi beni de döver ezik ama olsun sinirim geçer bari
Mesaj tarihi:
mourinho bence en azından 3 maçı alır.lig maçını yada şl maçlarından birini kaybeder ama şl de elenceklerini sanmıyorum ama 4 ünüde kaybederse intihar eder eralde
  • Yeni Oluştur...