Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Monitör flat. Vga kablosu var. AMa ekran kartında 2 DVI 1 HDMI çıkışı var. VGA yok. Bu monitörü hangi dönüştürücüyle bu ekran kartının DVI çıkışına bağlayabilirim. Mesela bu olur mu; http://www.bimeks.com.tr/urun/110764/hama-45074-dvi-vga-adaptor-dvi-analog-soket.aspx Omaz gibi duruyor ekran kartındaki DVI yeri gibi buda. Sanırım bunun tam tersi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ekran kartının yanında beleşe çıkıyor bunlardan. bende bi ara 3 tane vardı poşetinde dağıttım millete asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ha bu arada şu an kullandığım lcd vga çıkıştı, gpuda da 2 dvi var ve bu şekilde adaptörle sorunsuz kullanıyorum. yani oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 evet monitör kutusundan falan da çıkabiliyor. oradaki fiyat çok yüksekmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 23 lira mı aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Oha bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Silphatos said: ekran kartının yanında beleşe çıkıyor bunlardan. bende bi ara 3 tane vardı poşetinde dağıttım millete asdsdf Ahahahaha ya ben kasayı daha kurmadım akşam anakart gelcek son parça ekran kartıda kutuda şimdi açtım baktım varmış dönüştürücüsü eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 du bende olacaktı bulabilirsem tabi sadece kargo ücreti karşılığında yollarım ama bulmam lazm önce cok karışık ortalık:) edit ben yazana kadar yazmışsın :) iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar