Raze Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aha bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: ama burada 15 yaşında bir kız. bir çocuk. sen bu çocuğu senin bildiğin şeyleri bilmediği için "tecavüz ederler tabi" diyorsun anlıyorum okuduğunuzu anlamada sorun yaşıyorsunuz bazen. keza defalarca yazıyorum aynı şeyleri. "tecavüz ederler tabi" demiyorum, A şehrinden B şehrine cebinde para olmadan gitmiş ve orada daha önceden kim olduğu konusunda bilgisi bile olmadığı bi adamla buluşmaya gitmişse başına bişiler gelme riskini arttırmıştır diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: Loxias said: 4 sayfayı okumadım ama, "15 yaşındaki kız şehir dışına çıkarsa ederler tabi tecavüz" diyen var demi? kesin vardır dasaaa said: ben varım. sorry ben yanlış anlamışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dasaaa said: Esh said: bu insanlar yeni yasa kapsaminda hadim edilecekler $imdi di mi? evet.. hayır. yine sizin romantik uykularınızda horlarkene olan olay şu idi. konu basında uzuuuun süre konuşulduktan sonra hasır altı edildi. bi sonraki döneme atıldı. ama eminim ki çoğunuzun haberi olmadı ve "aköpö bunlörö engöllöyöcök" diyecek bi sürü adamla karşılacağız dışarıda. bu adam sen değilsin bu arada.. sıradan vatandaş.. Hadım yasa tasarısında geri adım! Kamuoyunda Hadım Yasası olarak bilenen cinsel suçlara ilişkin yeni düzenleme bu yasama döneminde zaman sıkıntısı nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda ele alınmayacak. ANKARA (İHA) - Kamuoyunda Hadım Yasası olarak bilenen cinsel suçlara ilişkin yeni düzenleme bu yasama döneminde zaman sıkıntısı nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda ele alınmayacak. Seçimler nedeniyle perşembe günü son çalışmasını yaptıktan sonra yeni yasama dönemine kadar tatile girecek olan Meclis'i bugün, yarın ve perşembe günü çok yoğun bir gündem bekliyor. Bugün hükümete Kanun Hükmünde Kararname yetkisi veren tasarının görüşmelerinin tamamlanarak yasalaşması planlanırken, yarın bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin torba kanun ve Suriye ilgili 2 anlaşma, perşembe günü ise araştırma komisyonlarının raporları ele alınacak. Meclis daha sonra seçimler nedeniyle tatile girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 @Loxias hah altındaki cümleyi de okusan said: 15yaşında kız internetten tanıştığı ve gerçek olup olmadığı belli bile olmayan birisi ile görüşmek için cebinde parası olmadan şehir değiştiriyorsa error yaşanma ihtimali yüksektir diyorum. ama burada olay o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Raze said: aha bonus said: ERZURUM'un Pasinler ilçesinde Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki A.K. 23 yaşında ve kadın. adıda A.K olunca hak etmiş. dasaaa said: @Loxias hah altındaki cümleyi de okuyabilsen... biliyorum memory buffer doluveriyor ama bi altını da oku bakalm said: 15yaşında kız internetten tanıştığı ve gerçek olup olmadığı belli bile olmayan birisi ile görüşmek için cebinde parası olmadan şehir değiştiriyorsa error yaşanma ihtimali yüksektir diyorum. ama burada olay o değil. farkındayım zor bişi 4-5satırlık yazılarda konsanstrasyonu sağlamak. hemen sataşmaya gerek yok. "ben varım" diyince zaten geri kalan kendi mantığını açıklamak oluyor. diğer konularda da çok yazıldı. senin mantığın değil konu. "dekolte giyene tecavüz ederler" diyen adamında kendi açısından bir mantığı var. sen bunu dediğin anda yapılan işi meşrulaştırıyorsun o yüzden insanlar bu kadar yazı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 iki farklı ve alakasız olay arasında ilgi kurmaya çalışmak.. dude... o kadar düşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi gece 3 suları diye bir şey yok ki. olayda hava kararınca diye bir durum var. hava kararınca kızlar kaçışmalı malum senin deyiminle predetorlar sokağa salınıyor. ortada kumpas var belli. ne yaparsan yap adamlar değişmedikçe yaş mühim olmadan sonucun vahşet olacağı belli arkadaş. bu olay türk erkeklerinin beyin problemlerinden ibaret. ayrıca ortada iki farklı olay var sonucun tecavüzle bittiği iki farklı olay var. ama beyinlerin çalışması aynı. olay, mekan, zaman, yaş farketmez kafa yapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 loxias haklı malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Aslında 15 yaşında kızı kontrol edemeyen aileye de suç bulmak lazım. Tecavüzcüler en suçlu sonra aile suçlu sonra da kız suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dasaanın yazdıklarını baştan sona okudum, tecavüzü haklı gösteren bişey demememiş. neyin tartışmasını yapıyosunuz siz. tecavüze haklı diyen adam gerizekalıdır zaten en ekstrem durumda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi sadece türk erkeğinin beyin problemi diye giderseniz çözülmez zaten bu iş. kompl kadınını erkeğini değiştirmek gerek. kadının yanında töre diye kızını kesiyorlar, kadın sesini çıkartmıyor. ve bunlar çok hatta aşırı derecede sıradan olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yetiştiren de ana bunları biliyoruz da yine de tecavüz suçlularının beyinleri ile ilgili araştırma yapılması lazım. bu sonucun hoş çıkmayacağına eminim. ayrıca erkek beyni suçlu derken, suçlu olmayanları ve bu suçu ahlaksızlık olarak görenleri zaten eliyoruz. ama bunları yapan da adam yani. töre falan o ayrı mesele. gelenek, din bu tür şeyler toplumun kuralları belirlenirken baskın şeyler. tecavüz tamamen ayrı bir olay. ikisi de yanlış ama 15 yaşındaki çocuğa da al işte önlem almazsan bu olur hıh diyerek yargılamak yanlış ki zaten veledin önlem alabilmek gibi bir zekası yok. ayrrıca fede burda dasaaa ya karşı bir şey söylenmiyor. neyin tartışması topic in ve fikirlerin tartışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fede said: dasaanın yazdıklarını baştan sona okudum, tecavüzü haklı gösteren bişey demememiş. neyin tartışmasını yapıyosunuz siz. tecavüze haklı diyen adam gerizekalıdır zaten en ekstrem durumda bile. "o saate parkta oturup, çağıran kişinin evine gidersen tecavüze uğrama riskin vardır" diyor dasaaa. yanlışsam düzelt. bende diyorum ki, o yaşta kız "senin düşündüğün" şekilde düşünüp, mantığını da o şekilde kurmamış olabilir. seksin s sini bilmiyor olabilir. tecavüz nedir bilmiyor olabilir. evet hepimiz biliyoruz, çok hayvan var, olasılıklarda çok. ama bunu bu konuda yazınca, kızın bunu düşünmesi gerekiyormuş gibi bir izlenim oluşuyor ki(dolayısıyla, gidersen olacağı bu şekline geliyor), kız bilmiyor yada düşünememiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 he tamam o zaman. ama bence türkiyede 15 yaşına gelmiş ortalama her insan tecavüz riskinin ne olduğunu iyi bilir. ha bu kızı suçlu yapar mı? yapmaz. kız da biraz safçaymış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 evet kız biraz safçaymış.. gitme sebebini irdelersen kesin aile problemi vs vardır. yoksa neden kaçsın tanımadığı adama ta bursaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bursa sonuçta. karşılaşacağı adamın adam olmama ihtimali bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 smarthan said: bursa sonuçta. karşılaşacağı adamın adam olmama ihtimali bile var aslında onda da misal google search sonuçlarına bakarsak alakasız yerler çıkar kesin. o_O manisa/karaman/sakarya.. bunu beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kardeş sakarya demeden önce bismillah demelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dasaaa said: said: 15 yaşında kızlar ülke bile değiştiriyorlar bir erkekle buluşmak için, bunun nesi garip? internetten tanıştığı birisi ile buluşmak için gidiyorsa bayağı bi garip o da.. hatta ülke değiştirmişse bunun için 15yaşındaki kız hepten garip. Türkiye de çok normal geçmiş yıllarda bire bir tanık olduğum bir olay ı anlatayım; bir tane kız bizim arkadaşı bir arkadaşlık sitesinden ekliyor daha tanışalı 15 dakika olmuyor kız eve gelmek istiyor,akşam maçımız var tabii arkadaş da fake sanıyor gelme falan diyor bizde gazlıyoruz bunu 11 tane kıllı adamla maç mı yoksa kız mı diyoruz,arkadaşın jeton biraz geç düşerdi haklısınız diyor kız yarım saat sonra evde kız giriyor biz çıkıyoruz evden sonrası daha da ironik kızın annesi arıyor kızla konuştuktan sonra kız bizim arkadaşa veriyor telefonu annesi kızıma yatacak yer ayarla diyor,hayır yani ben erkek olarak tırsarım 15 dakika da tanıdığım bir kızla buluşmaya gitsem kızda ki deli cesareti bambaşkaymış üstüne anne de ki bu rahatlık da cabası insan evladını tanımadığı birine nasıl bu kadar rahat emanet eder hiç bilmiyorum ama oluyor yani hakikaten burası Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://community.us.playstation.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-30981962-5823/363-bruce-willis-cool-story-bro-image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 gene giris ve sonucu olan fakat gelismenin yanlislikla inserte basilip silindigi bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar