barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 millete bak be. bölümüne göre kız seçiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ben mimar kizlarin nerdlukle sosyallik arasinda bir kopru kurdugunu dusunuyorum. Sabahlara kadar maket yaptiklari ve evde vakit gecirmeleri gerektigi icin biraz da olsa biz muhendislerin oyun, odev, proje sebepleriyle evde cok vakit gecirmelerini anlayabiliyorlar. Ayrica "sanatci ruhumuz var biizm yeaa" tripleri sebebiyle bir yandan da bir sekilde sosyal acidan da hayata tutunup sergiye falan gidiyorlar. Bu sebeplerle de hem bir iibf ogrencisi gibi guzel, bakimli; hem de bir muhendis gibi muhabbeti iyi ve evde zaman gecirmeyi takdir edebilen insanlar oluyorlar. Eh bunlar da bir kizdan hoslanmak icin gayet yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi barınaktan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aquila said: ben de dansci, balerin filan istiyorum ama hep yalnizim. abi şu yorumuna 3dk sesli şekilde güldüm ya allah seni napmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 mimarlar güzel para yapar.. hayatın kurtulur.. tabi türkiyede değil.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar