odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 fakültemde kız yok, evden okula okuldan eve. daha nolsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 both of them zamanım yok, çok yoğunum naz çekecek halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ha ama sorarsan yalnız mısın diye cevabım hayır olur cunku aktif bir cinsel yaşantım var su sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 2 haftada değişiyo nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 3 yasimdayken yalnizlik yemini ettigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "nutella yerim" said: both of them zamanım yok, çok yoğunum naz çekecek halim yok naz çekmeyi birinin peşinde koşturacak halim yok olarak da düşünebilirsiniz. iki tane ise hangisi ağır basıyorsa onu işaretle ikisi de aynı ise yazı tura atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zaybird said: 2 haftada değişiyo nerdeyse. sevgili mi sevgilisizlik sebebi mi değişen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yeterince fail seçenekler olmadığı için ankete tam veremeidm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 de mi genelde trolleme secenegı olurdu anketlerde,bunda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 foreveralone yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben koyayım seni mi kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aradıgğım tadı vermedi anket anket tuzak kendinizi iyi hissetirip daha fazla kıza yazcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aquila said: 3 yasimdayken yalnizlik yemini ettigim icin. sen başlı başına bi case study'sin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bana yüz vermeyen birinin peşindeyim x4 aranızda 4tane meriç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 odullusoru said: Zaybird said: 2 haftada değişiyo nerdeyse. sevgili mi sevgilisizlik sebebi mi değişen ? sevgili değişiyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 forgiver said: aradıgğım tadı vermedi anket anket tuzak kendinizi iyi hissetirip daha fazla kıza yazcak zamanım yok, çok yoğunum tuzak şık aslında. insanın biri ile sevişmeye bişeyler yiyip içmeye nası zamanı olmaz. o biraz kendini kandırma şıkkı eğer adam cern'de atom döndürmüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 zamanında çok vardı şimdi duraklama devrindeyim ahha hyr cidden şuan adriana lima gelse mutlu edemez beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ikisi de deseydin karizma olacaktı kaybettin şansını zaybird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 şunu buraya bıraktım http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sebebini de yazsaydın bari konu onun üzerine red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 çünkü makinacıyım şıkkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 şıklarda niye "tipsizim bana karılar bakmıyo" yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Longshanks said: şıklarda niye "tipsizim bana karılar bakmıyo" yok? olsa tıklıcan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yalnız bana "yukarıdakilerin hepsi" gibi bişey lazımdı orda. yeni çıktım diye işaretledim. dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar