Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Office 2010 vs Google Docs ve diğerleri

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:

aynen. en büyük derdi biraz büyük ve karmaşık formatlı dosya olsun direkt sapıtıyo tablolar formatlar falan

eahhaha küçük bişi için de zaten kullanılmıyor gibi zamazingolar

abi ben türkçe ve eski excellerde bile problem yaşıyorum.. önüme open office falan koyup da al çalış deseler sertçe laptop'u masaya koyar onda çalışırım sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o olay korsandan çok bir hile gibi birşey olsa gerek. Türkiyede 20 liraya arkadaş pazar alanında windows satıyor ise 1.5 dolara adamın çinde windows satması bana çok da imkansız bir şey gibi gelmedi. Belki bir şekilde legaldir ya da değildir bilinmez ama 3-4 aydır windows ve office update halinde hiç sorun çıkarmadı. Office için olabilicek en kötü şey "uninstall" o da ele yapışmaz
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

liberal, sen demişsin ya 2$'lık olanı al diye? Paranla korsan alma olayı o, önermek bile abes. Yani yasal olduğunu düşünmeyen biri neden gidip paranla korsan al desin ki diye düşünüyor insan.

liberal said:

http://forum.paticik.com/read.php?27,5476343,page=15

tamamını okumadım ama profesyonel derecede animasyon kasmayacağım diyorsan al şurdan bir tane office 2007 pro suite. rahat rahat işini görür mis

ben ürün legaldır demiyorum abi siz çok yanlış anlamışsınız ki. Önceki mesajımda belirttim tamamını okumadığımı topic'in o yüzden 2$ lık ms var burdan alsana "mis sorunsuz kullanırsın" dedim ve olay bundan ibaret. bende farkındayım legal olmadığını.

Ha orjinal kullanmak istiyorsan diyorsun ona da karışamam. Parasını verebiliyorsan tabiki orjinal al.

Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...