BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ha anladım, bende şidmiye akdar çok büyük hücre dosyası açmadım da ben zaten metin işlemcisini kullanıyorum :P yetiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 MS'den Office reklamı geldi, satın alma, deneme linkleriyle. WordPerfect kurulduktan bir kaç dakika sonra geldi (5 dakika bile değil). Yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 WordPerfect'ten aldığım ilk izlenim gerçekten de klon olmadığı ve epey iyi olduğu. Ne yapın edip trial'ını deneyin: http://www.corel.com/servlet/Satellite/us/en/Product/1208530086166#tabview=tab7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mr_Hand said: aynen. en büyük derdi biraz büyük ve karmaşık formatlı dosya olsun direkt sapıtıyo tablolar formatlar falan eahhaha küçük bişi için de zaten kullanılmıyor gibi zamazingolar abi ben türkçe ve eski excellerde bile problem yaşıyorum.. önüme open office falan koyup da al çalış deseler sertçe laptop'u masaya koyar onda çalışırım sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mum_Chamber said: insanlarin para verince yasal oldugunu sanmasi ne kadar garip bu bana mıydı? banaysa saçmalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 office kullanın. tahminimce şu an iş hayatının içinde değilsiniz. çalışmaya başlayınca %90 ihtimalle office kullanmak zorunda kalacaksınız. o yüzden şimdiden kullanın ki yabanclık çekmeyin vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 liberal, sen demişsin ya 2$'lık olanı al diye? Paranla korsan alma olayı o, önermek bile abes. Yani yasal olduğunu düşünmeyen biri neden gidip paranla korsan al desin ki diye düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bence o olay korsandan çok bir hile gibi birşey olsa gerek. Türkiyede 20 liraya arkadaş pazar alanında windows satıyor ise 1.5 dolara adamın çinde windows satması bana çok da imkansız bir şey gibi gelmedi. Belki bir şekilde legaldir ya da değildir bilinmez ama 3-4 aydır windows ve office update halinde hiç sorun çıkarmadı. Office için olabilicek en kötü şey "uninstall" o da ele yapışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 GERGE said: liberal, sen demişsin ya 2$'lık olanı al diye? Paranla korsan alma olayı o, önermek bile abes. Yani yasal olduğunu düşünmeyen biri neden gidip paranla korsan al desin ki diye düşünüyor insan. liberal said: http://forum.paticik.com/read.php?27,5476343,page=15 tamamını okumadım ama profesyonel derecede animasyon kasmayacağım diyorsan al şurdan bir tane office 2007 pro suite. rahat rahat işini görür mis ben ürün legaldır demiyorum abi siz çok yanlış anlamışsınız ki. Önceki mesajımda belirttim tamamını okumadığımı topic'in o yüzden 2$ lık ms var burdan alsana "mis sorunsuz kullanırsın" dedim ve olay bundan ibaret. bende farkındayım legal olmadığını. Ha orjinal kullanmak istiyorsan diyorsun ona da karışamam. Parasını verebiliyorsan tabiki orjinal al. Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mum_Chamber said: ogrenci lisansi olan birisi senin yerine alabilir, 13 euro muydu neydi aldim ben =) ama mac Şu lafı 2 aydır şu office başlıklarında söylüyorum, dikkate alan olmadı hiç. admin olmak böle bir duygu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bizim okul vermiyor diyorum ben de. CS öğrencileri alabiliyor sadece. Öğrenc lisansı olan birisini tanımıyorum yakından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar