jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 barnacle said: cncler tırt ya en iyisi uçan kuş bence O firmada calistigimi hatirlatiyim tekrar, ben mantikli bi arguman olmasada burdan mak muh > all sonucunu cikartirim
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 çok seviyesiz tartışma lan bu. bari kişiselde filan yapsak post kasarız.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 jacabo said: barnacle said: cncler tırt ya en iyisi uçan kuş bence O firmada calistigimi hatirlatiyim tekrar, ben mantikli bi arguman olmasada burdan mak muh > all sonucunu cikartirim oha senin kuş mu o?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "abi süper bi yerde çalışıyorsun" demiştim önceden ben de onu tekrarlayım yeri gelmişken
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aquila said: cok kral makineci arkadaslar bilgisayar kullanmadan biseyler yapin. adam haklı beyler fem olmadan bi halt yiyemiyoruz :/
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Önüne gelenede mühendis title i veriliyo bu ne.Su ürünleri mühendisliği orman mühendisliği elektrik elektronik müh inşaat mühendisliği falan cık cık.
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ama en eglenceli olan muhendis olup mimarlari ezmek
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 muhendis olarak bu tartismadan utanin diye yaziyorum ben, ama inatla devam ettiriyosunuz, olm hepsi birlikte iyi kullanilinca guzel bunlar, o iyi bu iyi kafasini birakin, biraz turklugunuzu unutun lan.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sdfdsd bugün sucular karides tartışıyodu çok güldüm. bizim amfilerde filan takılıyo onlarda bi yazı asılmış kapıda gördüm. ders adı bişey balık bişey, hocanın adı SÜLEYMAN BALIK.
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 barnacle said: jacabo said: barnacle said: cncler tırt ya en iyisi uçan kuş bence O firmada calistigimi hatirlatiyim tekrar, ben mantikli bi arguman olmasada burdan mak muh > all sonucunu cikartirim oha senin kuş mu o? Basedemiyorum oldugu yerde durmuyor kanatlaniyor
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aquila said: muhendis olarak bu tartismadan utanin diye yaziyorum ben, ama inatla devam ettiriyosunuz, olm hepsi birlikte iyi kullanilinca guzel bunlar, o iyi bu iyi kafasini birakin, biraz turklugunuzu unutun lan. yahu müh olmanın bütün eğlencesi burda.Sırf bunun için bursada bütün odaları tek binaya topladılar oturu dasaaa* geçmek için birbirleriyle :D Mühendis dedikodusu diyelim buna
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 jacabo said: barnacle said: jacabo said: barnacle said: cncler tırt ya en iyisi uçan kuş bence O firmada calistigimi hatirlatiyim tekrar, ben mantikli bi arguman olmasada burdan mak muh > all sonucunu cikartirim oha senin kuş mu o? Basedemiyorum oldugu yerde durmuyor kanatlaniyor slm tanışalım mı
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aquila said: muhendis olarak bu tartismadan utanin diye yaziyorum ben, ama inatla devam ettiriyosunuz, olm hepsi birlikte iyi kullanilinca guzel bunlar, o iyi bu iyi kafasini birakin, biraz turklugunuzu unutun lan. Yok zaten öyle bir şey yaşasın elektronik,bilgisayar,makine kardeşliği. Benim sektör böle giderse otomotiv olcak, ekmeğim olcak direk bunlar. Not : Ama endüstri mühendislerine gıcığım var. Kendilerini üstün görmeleri yok mu hele? İki excelde xy grafiği çizip, yok bide ballandıra ballandıra yok geri ödeme oranı, deflasyon, enflasyon diye anlatmaları. Ulan elektrik, doğalgaz faturasını ödemeyen her üniversite genci bu hesapların grafiklerin allahını biliyor ve yapıyor zaten. Hele birde biz ekonomi'den çok iyi anlarız ayağına borsaya girip kaybedenler mi dersin, forex'den çok para kırıyorum diip bi anda hepsini kaybedenler mi ... Gıcığım işte.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 forumdaki mühendiz ruhlular dahil olabilir mi? 8-)
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Abovvvv bütün testesteronlar toplanmış.
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Internet mühendisiyim ben internet üretiyoruz. Biz olmasak yaşam ömrü 20 yıl azalıyor.
lokkum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hendese - muhendis bunu bilen var mi peki sevgili meendisler
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Evet ilk sene hocalar kafamıza kakmıştı birkaç kez.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ben de ilk başlarda makinacılara gıcıktım ama makina ve alt kolları reis ya. King yani. Her yola geliyo lan makinacı dediğin, nereye koysan gideri var. Ha sıkıntı şu herkes makinacı, bi de prestij sıfır. Ama iş hayatında çok giderli cidden.
Öne çıkan mesajlar