BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaslar wow da baska beta olcak mı? olcaksa ne zamn olcak kayıtları ve en onemlisi wow ne zamn piyasada[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 EU closed beta başlayacak fakat onun başvuruları kapanalı baya oluyor, bir de open beta var bu herkeze açık olacak. EU closed beta bu ay içinde açılması bekleniyor, open beta nın akibeti ise belirsiz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 avrupa betasının kayıtları bitti zaten. ay sonunda başlayacak deniyor. daha sonra da büyük ihtimalle herkese açık bir beta olacak ve 1-2 hafta falan sürecek. ama tarihler belli değil.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 resmi çıkış tarihi kasım 2004 olduğuna göre, ekim ayı boyunca eu beta sürse, kasım başından sonuna kadar da open beta sürer benim tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bulldog open betaya katılabilirsin.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Closed betaya secilip giricek olanlara email uyarısını yapıcam arkadaşlar dikkat etmeniz gereken durumlar olucak..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eternal nası yani?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mirage eger eylul sonu secilicek olan closed beta tester ı olursan.Sana bir e-mail gelicek secildiniz vs vs.. Altta bir link vericekler buda seni Oyunun downloaduna goturucek. O link e bir kere tıklayabilirsin 2. kere tıklayışında yanıt vermez.Flashget gibi programlardan indirimeye calısıcaksın. Ve en önemlisi e-mail ı farklı bir ip adresinden açarsan o link silinir ve oyunu indirmessin beta tester lıgın düşer. Dial up olup o email i okumayın. veya farklı ip den girip email ı açmayın. Tek ip ile girin okuyun ve indirmeye baslayın.[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 10 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eternal şu olayı halen savunuyorsun da yok böyle birşey.. Mantıklı değil... Oyunu nasıl olsa p2p lerden indirebilir isteyen herkes.. Yok söylediğin gibi birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eno blizzard oyunu farklı insanların test döneminde indirmemeleri için o sistemi kısmen yapmaya calısıyorlar. yoksa almak isteyen veya cekmek isteyen gene bulur p2p den ama sadece dedigim gibi kendilerince bu önlemi almak istiyolar.. tartışmıyorum ben seninle bu konuda eylul sonu test accountları dagıtılmaya başlansın hep beraber görelim..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 benim bildiğim torrent benzeri bir programla indiriliyor(sitesinde de yazıyordu).hatta şu an stresstest hesabı olanlar blizzard downloader'ı indirip oyunu indirebilir.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 peki mailler ne zaman gelmeye başlicak kesin bişey yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu ayın sonuna kadar herhangi bir gün,koskoca yazı yiyip bitirdiler.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 e key'ler ya da account bilgileri ne zaman yollanıyor? o mail'de geliyorsa onları yazıp bir şekilde indirebiliriz zaten oyunu. önemli olan account, oyun sorun değil.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya bi de kesin eu betaya herkes giricekmis gibi konusuyor da yok oyle bisi burdan maksimum 5-10 kisi girer eu betaya... sonuçta her şekilde buyuk bi çoğunluk open betayı bekleyecek kasıma kadar tabi o kadar bekledikten sonra 1 ay daha bekleyip oyunun çıkması da beklenebilir oyundaki newbielik hevesini betada geçirmemek için...olayı esas oynayanlar amerika closed betasında geçen bahardan beri oynayan kişiler esas oyunun zevkini onlar aldı tabi onlar da şimdi esas releaseden ne kadar zevk alacaklar o da tartışılır sonuçta iyi kotu herşeyi denemiş olacaklar o yuzden tekrar aynı şeyleri yapmak nereye kadar zevk verir insana bilemiyorum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar