laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 beyler bu cihazın mp3 çalıp çalmadıını bilen varmı? çalıosa alcam da . ya da bana araba için önerebileceiiniz bi mp3 player var mı?[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 http://www.kelkoo.de/b/a/sbs/173101/9555652.html mp3 çalabiliyormuş [signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Ağustos 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 saol ya sabahtan beri düşünüom eğer çalmıosa sadece cd hiç bi işime yaramasdı:)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kaç para bunnar?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 570-600 civarı[signature][hline]Sıkışırsak bilezikleri bozdururuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu 5600 MPBu da 3600 5600 MP 100 milyon pahalı.5600MP MP3/WMA/WAV CD playback MOSFET 50W x 4 çıkış 24 radyo kanalı hafızası 5 mod equaliser3600MP Cd, Radyo, Mp3 çalar D4Q digital AM//FM RDS Radyo MOSFET 50W x 4 Equaliser Beyaz Ekran 24 kanal hafızalı 2 side güsel. Hayırlı olsun.[signature][hline]Külliyen Yalan© Silthanas[Bu mesaj navyamphs tarafından 25 Ağustos 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 :)[signature][hline]Sıkışırsak bilezikleri bozdururuz.. [Bu mesaj HainPanda tarafından 25 Ağustos 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tamam saol :)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cihazı bugün yakından inceledim tarafımdan yapılan incelemelerde aletin müthiş bi şey olduğu görüldü. gerçi sony nin de bu tip bi cihazı var tesisatsız bi araba için bi alternatif olabilir ama sub çıkışı felan yok. ben iki gün içinde alıcam. şimdiden merağı olanlara tavsiye ederim :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 arkadaşlar cihazı dün aldım mucize bişey mp3 wma felan çalıyor gayet iyi tavsiye ederim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 verdim ama değdi doğrusu :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: BOccOB, 27 Ağustos 2004 12:40 tarihinde demiş ki: bunların içinde hem amplifikatör hem ekolayzır hemde bilimum hede hödö çalma şeyleri doluğundan mı pahalı? ööleyse harbiden teknolojikmiş, radyolar benim bildiğim ilkel şeyler bunun içinde amplifikatör felan yok sadece mofset die bi teknoloji yapmış adamlar iki günde 2 çift mit patlattı alet. ama ayriyetten de 2 amfi çıkışı var . sub çıkışı yoq galiba çözemedim daa ama bass seçenekleri oldukça kaliteli...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sizce bu nasıl peki? Pioneer' a göre tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sony tabi onu da göz ardı edemeyiz ancak benim bildiğim kadarıyla sony marka olarak tesisatlık bi cihaz çıkarmadı piyasaya bir de benim bildiğim kadarıyla sonylerin genelinde tek ampfi çıkışı varken pioneerlerde 2 ampfi çıkışı sub çıkışı ve birsürü bass seçeneği var sony de sadece d -bass diye bi özellik var ama çok etkili değil. ayrıca benim bulunduğum bölgede pioneerin servis ağı sony den daha geniş e bu da önemli tabi..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Resmin üstüne de basılınca zaten özellikleri görülebiliyor ama ben gene de yazayım. Sony: CDX-F5700 - CD/MP3 PLAYER NEW 2004 MODEL MP3 Playback Capability ID3 Tag ABC Tuner RDS-EON 4 x 50 Watt 2 pre-outs with switchable rear sub-out CD-R/RW playback CD Text CD-MD control Custom File Control CD Text control BBE sound control DSO EQ3 equaliser system Large front display Side display bars RED Illumination Infra red remote control included Option for joystick or OEM steering wheel remote control (with additional adaptors) Flip-down detachable front panel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet bayağı güzelmiş 3600 e alternatif olabilir. ancak benim önceki cihazım sony cd çalardı mekanik sorunu yaşıyordum bozuk yollarda atlama yapmasa da işin kokusu sonradan çıkıyomuş. servisin dediğine göre bu aletlerin mekaniği hasasmış. e malum türkiye yolları... ama ben haala tesisat için uygun olmadığını düşünsemde (bunun bir nedeni de : benim tesisatın dier parçalarının da pioneer olmasıdır) cihaz güzel...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bi de sony galiba wma desteklemio[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu ayarlarda başka sistem tavsiesi olanlar var ise onu da öğrenebilirim. Fakat olmazsa olmaz özellikler var tabii. 2 pre-outs with switchable rear sub-out Çoklu CD-MD control edebilmesi bas ve tiz ayarı olması, bunun yanında mid ve subbus ayarı da olabilir. Fakat daha fazlası değil. Yani max. 3 band eq. TAbii ki oyle dehset para olmicak. 1 milyar felan vermeyi dsunmem bile bir CD calar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 doğru diyosun aslında ama gene de değdğ doğrusu[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar