ceres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Rahat oyun oynamak için pcye ek 1 gblik ram aldım.Yeni ramden sonra bazen oyunun görüntüsünde yeşil küçük ani bozulmalar olmaya başladı.Oyunun bazen oyunun refresh rateini değiştirince düzeliyor genelde oyunu restart yapmak düzeltiyor.Ekran kartının son sürümünü denedim işe yaramadı.Directx in son sürümü dahada kötüleştirdi görüntü bazen tümden bozulmaya başladı ama windowsa cıkıp tekrar oyuna girince düzeliyor.Oynadığım tek oyun WoW başka oyundada yaparmı bilmiyorum.Oyundayken bazı addonların ayar penceresini açtığımda da bozulmalar oluyor.Acaba nedeni addonlar olabilirmi?Çok ender oluyor bu sorun ama bir türlü düzeltemedim.Anlayan veya neden olduğunu bilen varsa lütfen yardım etsin. (ekran kartım nvidia 9500gt süper) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ek parça taktıktan sonra böyle olduysa akla ilk gelen o parçanın hatalı olduğu. Ama hatalı bi ram'in böyle yapmaması lazım. Dolayısıyla bi ihtimal güç kaynağı yetersiz olabilir. Diğer ramleri yerlerini değiştire değiştire teker teker takarak biraz test et. Eğer hiçbirinde sorun çıkmadıysa güç kaynağı yetersiz olabilir. Sistemin tam özelliklerini yazsan daha iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yeni aldigin rami cikar, 2-3 gun oyle kullan. ramle bir alakasi var mi yok mu onu kesinlestirmis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sanırım yanlış ram alınmış veya alınan ram hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceres Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Cevaplar için teşekkürler.Rami çıkarıp oynayamam çünkü oyunda donma problemi yüzünden almıştım rami çıkarırsam tekrar aynı sorun olur.:( Sistemim pentium e 5200 işlemci, asus p5kpl-am-se anakart,palit 9500gt super 1 gb ekran kartı,1+1 ram(biri 6667hz diğeri 800hz fark edermi bilmiyorum)Güç kaynağı 300 w(biraz düşük:()Yeşil bozulmalar nadiren oluyor ve WoW restart veya refresh ratini değiştirmek düzeltiyor.Herhangi bir donanımsal sorun olsa her zaman olurdu yada düzelmezdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ceres said: biri 6667hz diğeri 800hz fark edermi bilmiyorum Evet farkeder, her zaman düşük olanın seviyesinde çalışır ramler. Yani şu an senin ramler 667 olarak çalışıyor. Yeni aldığın rami değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar