Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurul raporu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha ben almasını diyorsun sandım. rapor olarak 35 günlük almıştım ben bir kere.

özel hastanelerden de alınıyor.

ama eğer devlet dairesine vereceksen, belli bir süreyi aşan raporları devlet hastanesinde kontrol ettirme yetkileri var
Mesaj tarihi:
heyet sağlık kurulu raporunu 2 saat içinde aldığım oldu ne için aldığına bağlı benim zaten tehşis konulmuş hastalığım vardı daha farklı bir tedavi denemek için aldım.
Mesaj tarihi:
abi saçmalığa bak,

aynı gün 3 sınav koymuşlar.

11.00
12.00
12.30

tamam, derslerin biri alttan biri de seçmeli başka bir bölümden de takvimi ayarlarken bir bakın alan var mı şu dersleri.

hocaya gittim dedim böyle saçmalık mı olur 45 dakikalık sınavı 30 dakikada bitirip mi koşucam diğerine. hoca da trollface şeklinde 3 doktor imzalı rapor ile dilekçe yazarak mazeret sınavına başvur dedi.

olm, nasıl alayım ben sağlam halimle o raporu? böyle salak yönetmelik mi olur, harbi grip falan olup sınava giremesen kalıcan yani saçmalığa gel kurul raporu istiyorlar mazeret için. yuh ya, abv.
Mesaj tarihi:
gittim bugun özel bir hastaneye, yazamam ben o raporu falan filan diyorlar, niyeti olan ufak bir ücretle yazabiliriz derdi yani açık açık da KAÇ PARAYSA VERİRİRZ mi diyecem lan. pf.
Mesaj tarihi:
bakayım telefon rehberindenki herkesi çeviriyorum o zaman, varsa kıyıdı kosede özel poli. gideyim.

umarım dediğin kadar kolay olur 100-150 lira atıp cart cart imzalarlar. yoksa nanay.
  • Yeni Oluştur...