Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bakıcı kadınlar kredi kartı kabul etse hakkaten süper olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1.500 çok iyiymiş. adeta bakıcılıkta da iyi para varmış. ben geliyim cidden. çok şefkatliyimdir. sizin bebekler de tatlıydı iyi bakarım sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1.500 + yemek + yatacak yer + yalnız geceler şevkat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Abi okulu bırakıyorum ben ne diyosunuz ya 1.5 ? Ev ortamı oh, klima mis, yemekler beleş, iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sinirsiz 16 mbit internet.. her daim oyun oynanabilen bir makina, oyun oynamayi seven bir aile vs bu gibi avantajlari da var ahahah.. playstation, wii, ivir zivir da cabasi.. bizim ev guzel yer la hakkatten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 baba hangi ildesiniz.. hemen geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 LuNiZ said: sinirsiz 16 mbit internet.. her daim oyun oynanabilen bir makina, oyun oynamayi seven bir aile vs bu gibi avantajlari da var ahahah.. playstation, wii, ivir zivir da cabasi.. bizim ev guzel yer la hakkatten :D gitmeyin abi tuzak bu bence hiçbiri yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 istanbul... valla o diilde altin takmaya beklerim eheheh bebeklere.. herkes boyna foto dio da.. goremedik pati kardesligini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi sen bizim yoncayı beğenmezsin. hehe. bebeklerin level progressten bi ss alsak fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben de istanbul'dayım ! lütfen başvuruları ciddiyetle değerlendirin sdf bakın kocam da yok problem yok, arıza yok, işten çıkma durumum olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahahah.. peki :D nomsar, abi su for the horde baby varya, onun aynisini benim oglan yapabilio.. bi yakaliyip fotolicam.. artik orjinalini kullancak pati :D koyacam yakinda progress ss lerini.. simdilik bizi sololuyorlar.. farma bagladilar her gece :D bi sakinlessinler.. veya bakici alsin agroyu.. direk foto koycam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ikiz bakmak çok tükenç bi iş solo, küçümsemeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 xunn'u alın bence. tam bu işe uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ama yenge kıskanabilri sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 di said: olm babysitter dedigin hatun olur. genc olur guzel olur. 1500 lira anca ona verilir. Doruk falan gelirse verme oyle 1500 lira. ehah. Saka bi yana cocugunuz olunca olani esirgemezsiniz. Dunyalari bile verirsiniz. Caniniz kaniniz o sizin. E bu hayvan da iyi kazaniyo, ondan bol bol dagitiyo iste.biz de genciz güzeliz yahu, üstelik bakıcıyım diye geçinen aklı 1 karış havada genç kızlarımızdan çok daha stabil bi insanım. ama çok lazımsa hatun da getirebilirim eve heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yabanci dil bilen bi tane tutun =P almanlar öle yapiyo. cocuk sonra ana dili gibi cince falan konusuyo. bi de eve kamera falan da takin! bu devirde zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 luniz bi semt yazaydin be abi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 goztepe... yazim abi nolcek :D istedinizde yazmadikmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fizban said: luniz bi semt yazaydin be abi =] Aha bakiciyim diye gelip deney neyim yapcak cocuklar ustunde. Dayt! Uzak dur lan! Kis! Kis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bi an gelsem mi diye düşünmedim değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Anane bakabilseydi iyiydi. Çocuklara aileden biri bakınca kendilerini daha güvende hissediyolar çünkü. Bakıcılar çocuğun sadece yeme/içme ve altını değiştirme ihtiyaçlarını giderip çocuklarla pek kaliteli vakit geçirmiyolar bi de genelde. Anane + bakıcı en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aslinda validelere 500er lira versen tamam bu is. adas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 valideler gunduzleri evde normalde zaten, yani daima bi anane+bakici durumu mevcut. simdilik anane stabil sadece... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ADAM MUHENDIS MAASI VERIO LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben bakarım boştayım bayadır. birsürü yegenime baktım güzelde baktım ama beni bir kere görseniz. istemiyceksiniz korkucaksınız istemiyceksiniz ondan başvurmuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar