Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: arcane, 09 Eylül 2004 22:58 tarihinde demiş ki: sabredin güzel şeyler gelmeye başlayacak çok yakında mesela sid meier's pirates :D nassi yanea. hodo. abim oynardi ben de butun gun izlerdim :) asil denizaltili bi oyun vardi abim paso oynardi onu izlerdim. simdi ne alaka demeyin pirates diyince butun oyuncularin akillarina ani gelir :p[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 o deniz altılı oyunu bende hatırlıyorum ya neydi adı sub lı falan bişeydi :)
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 manyak bisidi abimle bole deep chargelerin asagiya inisini heyecanla beklerdik hani denizaltilarda konusulmaz ya destroyerler anlamasin diye biz de o geyigi yapiyoduk :p
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu ayın oyunlarından: medieval conquest özellikle settlers, knights&merchants türü oyunların müptelaları kaçırmasın. oyun temel olarak bu türde ama işin içine biraz büyü, biraz da level mevel katınca, bir de adamları gruplandırıp idare etme özelliği ekleyince ortaya çok hoş birşey çıkmış. [signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 10 Eylül 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 cok yakında Armies Of Exigo geliyor.. derinden ve sessiz.. ben demosunu oynadım mükemmel bir oyun.. Grafikleri ve oyundaki sesler ile EA nin bu yıl cıkaracağı en başarılı oyunlar arasına girme potansiyeli cok yüksek... oyunu mrk eden varsa www.filepanet.com dan indirebilirler...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 total war:rome demo çıktı az bekle kendiside geleri yarın bir gün[signature][hline]:))) !!! ........................
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Keldon, 10 Eylül 2004 11:48 tarihinde demiş ki: cok yakında Armies Of Exigo geliyor.. derinden ve sessiz.. ben demosunu oynadım mükemmel bir oyun.. Grafikleri ve oyundaki sesler ile EA nin bu yıl cıkaracağı en başarılı oyunlar arasına girme potansiyeli cok yüksek... oyunu mrk eden varsa www.filepanet.com dan indirebilirler... Belirtmek de yarar var. Bu download, fileplanet üyeliği istiyor.[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L8 Njar - 32 Scout - R1L1 :P
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: LevieMaxilack, 09 Eylül 2004 21:49 tarihinde demiş ki: burnout PC ye mi çıkacak? hayir cikmiycak pc ye ps2 ve xbox'a cikacak xboxa cikti bile esasen[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 in my restless dreams i see that town.....
Öne çıkan mesajlar