throine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Şimdii okulu uzattık diyelim. 2009-2010 bahar döneminden 3 tane de FF ile kaldığımız ders var diyelim. 2009-2010 bahar dönem ortalaması da 1.50 olsun diyelim. şimdi 2010-2011 bahar döneminde bunları verince bu eski ortalamam yani 1.50 yeniden mi hesaplanıcak? yani ff olan ortalamaya SIFIR etkisi olan dersleri AA ile geçersem 4 ile çarpılıp ortalamam tekrar mı hesaplanıcak yani en son o dersten ne aldıysan o mu geçerli olucak? yoksa nasıl oluyor? acayip aklım karıştı herkes farklı şeyler söylüyor. bunun tam olarak hesaplaması nasıl olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 evet. dönem ortalaman değişiyor işte. kümülatif hesaplama öğren. başka nasıl olabilir anlamadım zaten. alternatif ne sundular sana çok merak ettim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 2009-2010 A Dersi - FF B Dersi - FF C Dersi - FF D Dersi - AA hepsi 3'er kredi diyelim derslerin. ANO: 12/12= 1.00 GANO: 12/12= 1.00 2010-2011 A Dersi - AA B Dersi - AA C Dersi - AA ANO: 36/9= 4.00 GANO 48/12= 4.00 şeklinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya ben şimdi okulu uzatmanın bu 3 dersi almanın mezuniyet ortalamana etkisi var mı bunu merak ediyorum. ilk durum: şöyle anlatayım. Farz edelim ki bu derslerden ff ile kalmadık ve AA ile verip mezun olduk ve mezuniyet ortalamamız 3.60 diyelim. ikinci durum: şimdi ff ile kaldık ve okul 1 sene uzadı diyelim ama dersi daha sonra AA ile verdik diyelim. mezuniyet ortalamamız bu dersleri yine AA ile verdiğimiz için üstteki ilk durum gibi 3.60 mı gelecek? yoksa uzattığımız için daha mı düşük olacak? offf elemanın teki moralimi bozdu beynim durdu resmen. hayattan soğudum gece gece. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahaha abi aptallaştırmışlar seni. kim uydurdu böyle bişeyi acaba? tabi ki aynı olur. istersen 7 yılda bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 okuduğun süreye bölmüyosun sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ne içtiysen ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kola içiyorum ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 okula bagli dicem ama turkiyede butun okullarda ayni galiba, yuksek notu aliyolar digeri sayilmiyo, ne notu ne kredisi. butun derslerin f geldi, sonra hepsini tekrar alip a getirdin 4.0 oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 barnacle said: kola içiyorum ister misin? Buzlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok abi aynı olur ortalaman döneme falan bölünmüyor toplam notlar. Kaç kredi almışsan o kadar krediye bölünüyor ki senin aynı dersi 2.kez alman demek 3-4 kredi daha alman demek değil aynı 3-4 krediyi tekrar almak demek böylece notun değiştiğinde o kredilerdeki notlraı revize etmiş oluyosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ne guzel keko sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aquila said: okula bagli dicem ama turkiyede butun okullarda ayni galiba, yuksek notu aliyolar digeri sayilmiyo, ne notu ne kredisi. butun derslerin f geldi, sonra hepsini tekrar alip a getirdin 4.0 oluyo. evet boyle. ve yanlis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 barnacle said: ahaha abi aptallaştırmışlar seni. kim uydurdu böyle bişeyi acaba? tabi ki aynı olur. istersen 7 yılda bitir. kesin eminsin değil mi? ilk durumla ikinci durumda vermek arasında hiçbir fark yok değil mi?? yani ortalama ilk durumda geçseydim ne olacaksa yine şu durumda ff olan dersi aa ile verirsem yine aynı olacak yani? öyleyse ve dediğimi anladıysan EVET DE PLS. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 okulun yonetmeligi mi neyiyse yok mu, ac oku ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 EVET. hiç başka sistem duymadım açıkçası ondan öğrenci işlerine sor. ama dalga geçebilirler söyliyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Pyro said: barnacle said: kola içiyorum ister misin? Buzlu? ağzına layık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 elemanın birine bu 3 dersi AA ile vericem bak gör ortalamamı hesapladım yardırıcam şu şu olacak dedim o da yok olmaz dedi okulu uzattın daha düşük gelir dedi moralimi bozdu olm. :( beni keklemiş mi oldu şimdi bu adam. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 trollemiş. saksesful olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 niye yanlış olsun gayet mantıklı bir sistem başka ne olacaktı ki, abd'de avrupa'da falan da böyle değil mi bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Bir batının not sistemini almadığımız kalmıştı, eksik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 degil, boyle kiyak yok burda, bizim okulda yoktu gerce, baskalarini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yav said: niye yanlış olsun gayet mantıklı bir sistem başka ne olacaktı ki, abd'de avrupa'da falan da böyle değil mi bu işler? degil. orda 3 kredilik dersi iki defa alip FF + AA alirsan 6 kredilik dersten CC almissin gibi oluyor. yanlis bilmiyorumdur umarim. yanlis biliyorsam duzeltirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 oha nasıl okuyo lan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 E geçme notu CC ise bi kere FF aldın mı AA mı almak zorundasın yani. Hatta 2 kez FF aldın mı o dersten geçemiyosun hiç bir türlü. 3-5 defa daha alıp her seferinde AA BA falan almak gerekiyor dsjlkfsd saçmalıyorum tabi öyle değildir muhakkak. Geçtiğin dersi tekrar alamıyor olabilirsin mesela böyle bir kural mantıksız sayılmaz fakat FF aldın mı o dersi geçmek için geçer not aldığında mesela CC, senin notunu CC+FF/6 diye yani normal geçme notunun altında hesaplamaları fenaymış. (öyledir diye tahmin ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar