kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ne bilim sesiniz solugunuz kesildi lan. köprü geçişine katıldınız mı? Law, kadans çalışması yapıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yok köprü geçişine katılmadım öyle gürüh halde yapılan aktiviteler beni pek sarmıyor. Kadans çalışması yapamıyorum, devir göstergem yok ama vitesi öyle bir ayarlıyorum ki tatlı sert bir pedal basımında tutmaya çalışıyorum oda(dakika tutup saydım) min 90 deviri sağlıyor benim için. Şimdilik hedefim mesafe artırmak olabildiğince uzun mesafe almaya çalşıyorum. Hafta içi sürme şansım yok o arada koşuyorum evde koşu bandında. Sessiz sakin etraf boşken sürmek beni daha motive ediyor etrafda araç varken trafikde sürmek rahatsız ediyor beni, etrafı kollamak zorundasın, hızlı süremiyorsun, dur kalk yapamk zorunda kalıyorsun. Bu tüm koşulları aynı anda sağlamakda bu şehirde zor olunca ancak haftasonları sabahdan sürebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 eğlenceliydi ya güzel oldu geçiş. ben de kadans olayına bugün başladım. 45dk sürdüm (ortasında mola verdim) ortalama 84 kadans yaptım. hızım da ort 21km idi. ilk başlangıç için fena değil sanırım. benim de km saatim yok ama nokia için sports tracker diye bi program var. program hızını vs ölçüyor. pedometer olayı var kadans için kullanabiliyosun(telefondaki accelerometreyi kullanarak hesap yapıyor). symbian dışında diğer platformlar için var mı bilmiyorum ama tavsiye ederim programı. çalışmalarını sitesine ve facebooka upload edebiliyosun. bi de bisikletforum varmış orda da baya bi bilgi var bakınıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Birde core strenght dene egzersizler buldum onları yapıyorum, vcüt ağırlığın ile yapıyorsun sorun olmuyor, ayrıca salon bulup detskeleme amaçlı bacak çalışmayıda düşünmüyor değilim. bady building değilde güç artırımına yönelik ağırlık egzersizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ona da bakayım bi ara.. şu kadans işini düzene bindireyim de uzun turlar yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ankaralı bisikletci varsa; http://www.gurkangenc.com/ bu herif benım cocukluk arkadasım, ankaradan cıktı bisikletle japonyaya gitti 180 gunde mi ne, hafif arızadır istiyosanız tanıstırayım beraber pedallayın daga taşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 180 gün ne ya. biz anca yıllık 3 hafta izin alabiliyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Emre mukemmel bir adammis lan cok takdir ettim arkadasini. Bu arada Nisan ayi gibi baslamistim ben tekrardan işe bisiklet ile gitmeye. 90 kilo idim suan 86 :) Cok zevkli bir sey. Biz de belki seneye bisiklet ile mini avrupa turu yapmayi dusunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyoy dün Londra'da çıplak bisiklete binme eylemi yapıldı geleneksel.. Unuttum ya.. bir kaç arkadaş katılmışlar baya eğlenceli olmuş.. insanlar çıplak 36+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi yeni yeni sürüyorum bisiklet. güzelde bi alet aldım 900e. şimdi vites olayını lütfen bi mala anlatır gibi anlatın bana. kıracam yakında yoksa o dişlileri falan beceriksizlikten. nerde ne yapmam lazım, sistem nedir çözemedim anasını satiyim. şimdi solda 3 vites var, sağda 8 di galiba. nedir nası yapıcaz. bana nolur bi anlatın nasıl olcak bu iş ya. alete bişey olmasın diye süremiyorum 2-3 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 araba gibi mi lan yoksa. öyleyse noob damgası yicem. sol 1deyken sağ 123 sol 2deyken sağ 345 sol 3deyken sağ 56789 falan tarzı diil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Evet, zincirin çok çapraz şekile gelmemesi lazım,aşınır, kopabilir. Bir de vites deiştirme işini pedala abanıyorken yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genelde zincir yukardan bakınca düz olmalı yani eğik değil. Bunun içinde öndeki çark en ufakda ise yani en solda, arkadada en soldaki çarkları kullan. Önde ortada ise arkada orta çarkalrı kullan, önde en sağda ise arkadada sağdan 3 çarkı kullan. Birde yokuş çıkarken, vites değişme, yokuşa başlamadan değiş ve o vitesle tamamla yokuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.bikemap.net/routes#lat=44.95142&lng=28.1202&zoom=6&type=2 Birde böyle bir site var, daha önceki postlarımda var ama geride kalmasın diye yazdım. Bir hesap açıp gideceğiniz rotayı waypoint vasıtası ile belirleyin sonra save alıyorsunuz, yolun kaç km olduğunu ve en güzeli eğiminide çıkarıyor sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 vites değiştirme işini pedalı boşta çevirirken yapmalısın. nasıl arabada debriyaja basıyosan vites değiştirirken, bisiklette de pedalı boşa alman gerek. yokuşta bile vites değiştirebilirsin becerebilirsen, yeterki pedalı boşa al. Law ben kurduğum programı kullanıyorum, eğim vs tüm bilgileri kaydediyor site üzerinden uğraşmak yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Law said: http://www.bikemap.net/routes#lat=44.95142&lng=28.1202&zoom=6&type=2 Birde böyle bir site var, daha önceki postlarımda var ama geride kalmasın diye yazdım. Bir hesap açıp gideceğiniz rotayı waypoint vasıtası ile belirleyin sonra save alıyorsunuz, yolun kaç km olduğunu ve en güzeli eğiminide çıkarıyor sizin için. (tu) Terazi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 beşiktaştan rumeli kavağına route çizdim. eğim 0 dedi aga. bi sürü rampa çıktık indik onlara noldu? 50km yapmışız beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 1 metre bile yükselti varsa gösteriyor, ya bir hata yaptın (çünkü bende yaptım aynısını) yani hesap açıp yarattığın rotayı save alman lazım, sisteme geçiyor harita ve ancak o zaman eğim bilgileri vs çıkıyor. Sen yakında yol modeline geçersin merak etme bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 üye olmadan save ettim ben belki ondan oldu. üye olalım o zaman. valla yol bisikletine geçmek aklıma gelmiyo değil ama istanbul yolları pek bi bozuk ya. bi de bisikleti satıp yol bisikleti alırsam fazla zarar ederim. lastikleri değiştirdim baya işe yaradı zaten. şimdilik böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tech cok gelismis yahu sunlara bakin http://www.designbuzz.com/entry/10-coolest-carbon-fiber-bikes-for-the-toughest-rider/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Law said: 1 metre bile yükselti varsa gösteriyor, ya bir hata yaptın (çünkü bende yaptım aynısını) yani hesap açıp yarattığın rotayı save alman lazım, sisteme geçiyor harita ve ancak o zaman eğim bilgileri vs çıkıyor. Sen yakında yol modeline geçersin merak etme bu gidişle. evet üye olunca eğimi gösterdi biraz zor da olsa. ama 1 metreyi göstermiyor dediğin gibi. 20 şer metre aralıklarla çizilmiş eğriler, 20 şer gösteriyor. büyük adadaki aya yorgi kilisesinin yüksekliğini 188 metre olarak hesaplamış oysaki 202 metre. yine de iş görüyor ama :) 1km o aya yorgi yokuşunu (%16 eğim) 60-65 kadansla çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Yok 1 metreyi bile gösteriyor, eğim haritasının üstüne gelirsen yol boyunca yükselti değişiminı 1 metreye kadar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sedona baya iyi ama 7xx serisi biraz eski bir seri. o yuzden pazarlik almadan almamissindir umarim. rahat bi 100 lira fark ediyor cunku. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Law said: Yok 1 metreyi bile gösteriyor, eğim haritasının üstüne gelirsen yol boyunca yükselti değişiminı 1 metreye kadar veriyor. eğim haritası ne yav? ben baktım, en son 188mt de kalmış ama çıktığımı yer aya yorgi kilisesi ve her yerde yazan yükseklik değeri 202 metre. belki oraya özel bişeydi bilemiycem. di: valla eski yeni bilmem ama 2011 modelini aldım ben. taksit olunca pazarlık yapamıyosun malesef. peşin parada ii indirim yapıyolar. ama bisikleti görenler baya beğendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Biraz daha kurcala eğim bilgilerinini olduğu bir grafik çıkıyor, onun üstüne gelince, rotadaki 1 mt ye kadar olan yükseltiyi bile sana veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar