Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hd filmlerde ileri geri yaparken gom player kasıyor bende fakat diğer playerların arayüzlerini sevmiyorum o yüzden hala gom kullnaıyom
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 BS tabiki. Adam altyazıyı bile kendi bulup koyuyo.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu muhabbet "sen KM Player görmemişsin." diye gider. sonra birisi de gelir "sen hede playerdan habersizsin." der. topyekün yükleyip denemek en iyisi. :)
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 BS den nefret ediyorum. altyazı bulması sadece ona özgü bi olay değil bu arada.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 uzun zamanır kmplayer kullanıyorum. bu ne lan isimlere gel splayer aplayer bplayer cplayer bokplayer. adamlar üşengeç herhalde "hacı alfabeden iki harf söyle de programın ismini belirlemiş olalım" gibi bi halleri var sdf.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 splayer bende takıla takıla çalıştı. autoresume da işe yaramadı.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 4 farklı makine kullanıyorum splayer. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. kardeşim de kullanıyor, tavsiye ettiğim bi sürü insan da kullanıyor sorunsuz şekilde. programda değil sorun bence.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bunu buldum ben bu sabahtan beri bir sürü player denedikten sonra. Performans olarak SMPlayer'dan daha iyi geldi. Kullandığım tüm codecleri barındırıyor içinde ve kaldığı yerden de devam ediyor. Linux kaynaklı VLC gibi, SMPlayer gibi playerların font tarama olayından kurtardığı için biraz deneyeceğim. Rendering olarak da son teknolojilere desteği var. http://mpc-hc.sourceforge.net/ Eğer sorun çıkarmazsa en iyisi buymuş derim özelliklerine bakarak. Özellikle altyazı render etme olayını çok beyendim. Harfleri HD render ediyor, çok güzel görünüyor altyazı. Gördüğüm en güzel altyazıları gösteriyor hatta. Biraz deneyin sizde. Sorun çıkarırsa (ya da çıkarmazsa) 40-50 saat kullandıktan sonra yazarım buradan. Media Player Classic değil bu arada. Onu taban alarak yapılmış tüm özellikleri tam, internal codeclerle gelen birşey.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aluriel said: 4 farklı makine kullanıyorum splayer. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. kardeşim de kullanıyor, tavsiye ettiğim bi sürü insan da kullanıyor sorunsuz şekilde. programda değil sorun bence. Bu video playerların ne zaman sorun çıkartacı belli olmuyor. Bir sürü etken bilgisayarda bunları etkileyen. Herkesin farklı program kullanması da ondan değil mi? Ben de en iyi altyazı desteğini hem SMPlayer'da aldım (bu üstekine kadar), adam altyazı çalışmıyor diyor. Splayer ben de aşırı takıldı HD oynatırken ve autoresume çalışmadı işte. Niye bilmiyorum.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 optionsda auto resume var, o aktif değilse devam etmez kaldığı yerden. HD videolar için bişey diyemiyorum ama ağdan yada external diskten çalıştırdığımda bile sorun yaşamadım ben. benim de en hoşuma giden yanı alt yazı olayı bunda. çoğu diziyi yada filmi izleyebiliyorum alt yazısız ama bazen gerekiyor işte. alt yazıyı kendi indirmesi, fontlarla falan istediğin gibi oynayabilmen gayet güzel bence.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 mpc dediğimiz mpc hc zaten cccp ile gelen cccp + coreavc nin hala en iyi kombinasyon olmadığını düşünenlere hahahayt fayrenhayt diye gülüyorum ben yıllardır
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aluriel said: optionsda auto resume var, o aktif değilse devam etmez kaldığı yerden. açtım zaten. kapattıp açmayı da denedim. olmuyor. altyazı pek kullanmıyorum ben, sadece animelerse ass kullanıyorum. Kaede, MPC-HC çok güzelmiş ama yanında CCCP'ye niye gerek var? Çok güzel çalışıyor o olmadan da. coreavc'yi korsan mı kullanıyorsun birde?
Slint Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 CCCP biraz yavaş güncelleniyor. O yüzden kendiniz ffdshow'u indirip kurmanız daha sağlıklı. http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=ZmZkc2hvdw== mpc-hc'nın son sürümünü de (nightly buildler) burdan indirebilirsiniz. http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhj Bence mpc-hc'nın tek eksiği eş zamanlı altyazı senkronu yapılamaması. Geliştiricileri de eklemeyi düşünmediklerini söyledi doom9 forumlarında.
Öne çıkan mesajlar