deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Neden bir insan aynı konulardan 1000 kere sınava girmek o konuyu artık yalayıp yuttuğunu ispatlamak zorundadır ya? Ulan lisansta A'yı öğrettin vizede A sordun, finale kadar B öğrettin A+B sordun. İkinci dönem C öğrettin vizede A+B+C sordun. Finalde D öğrettin A+B+C+D sordun... Hepsine de 1 saat süre verdin... 1. dönem vizesi 2. dönem finalinin 1/4'üydü. Yazıktır. Şimdi yüksek lisans yapıyorum; A+B+C+D zaten soruyorsun; üstüne geçen dönem E+F'yi de öğrettin onu da sordun. Şimdi G'ye geçtik; ulan bari 75dk yap süreyi. Ya da ne bileyim artık yeter de, A+B+C+D sormama gerek yok de. Bıktım yemin ederim; tersten bile yazabildiğim modelleri her sınav bir öncekinden daha hızlı ve hata yapmadan yazabilmek için oturup bir gün boyunca boş kağıda model yazmaktan, denklem kurmaktan bıktım. Sevdiğim dersten nefret ediyorum her sınav dönemi, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 liseli alert xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 akademisyen olunca sen sormassın işte çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hocaya anlat bence derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yapıyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 isyanını milli eğitime anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Milli eğitim ilgilenmiyor bizimle artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar