Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ekrana tükürdüm gülerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ushahsuahudshudahsuasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tamam abi 10 kişi alıntı yapmış , bir sözcü seçip o açıklasaydı anlardım sadff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 AHAHAHAHAHAHA kola iciytodum burnumdan fiskirdi adsfasdadsf, efsaneymis resim asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: hocam hiç birşey T.C Devletinin kendi vatandaşlarını saçma sapan politika için kasten öldürttüğüne inanmadıramaz beni.En gerizekalı iktidar bile yapmaz bunu.Okadar uzun boylu değil. http://forum.paticik.com/thumbnails/e15/6a8/bee/d87/01b/6c8/55f/f3c/adf/7a9/7b_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Adam öldü beyler yeter vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Yardım sivillere gitmiyor, Nato desteği ile Kaddafiye karşı savaşan isyancılara gidiyor. İHH yetkilisi açıklama yaptı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu öbürsü olayda özür diledi mi şimdi bunlar? bi gelişme oldu mu atar sonrası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Raze said: bu öbürsü olayda özür diledi mi şimdi bunlar? bi gelişme oldu mu atar sonrası? 2 ay önce bişey Netanyahu bişeyler demeye çalıştı, meclis adamın kelleyi alıyordu. özür dilemedi yani hiçbir yetkili. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 evet bu sefer gemi nereye gidiyor. türkiyenin hiç bir gemisi kalmamışta bu ihh laramı görev düşmüş. deniz feneri ne oldu onu hiç hatırlatan yok. Bunlar şimdi bakın yardımlar gidiyor buda gemi demek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar