Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En stabil ADSL2+ modem?

Sam

Öne çıkan mesajlar

şu yeni adsl2+ 16mbit sınırsız (sözde, adil düzen ftl :/ ) tarifesine geçmek istiyorum (zorundayım çünkü eski tarifeyi değiştirmiştim, geri dönemiyorum) ttnet'in ama hat değerlerim bayağı kötü bulunduğum mekan nedeniyle. download snr margin 6db ve line attenuation 48db civarı.

aradıklarım:

- süper stabilite, düşmesin tutunsun.
- wireless router içersin & ve çekişi tatminkar olsun en azından iki katlı ev içinde

tavsiyelerinize açığım. araştırmalarımda netgear hatta çok iyi tutunuyor filan denmiş, kullanan varsa yorumunu alabilirim. fiyat sorun değil çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazım modemde.
Sosyal ağlarda paylaş

maalesef eski 2mbir gerçek sınırsız tarifeye dönemiyorum, yeni adsl tarife de aynı fiyata 25gb kotalı olduğundan adsl2+'ye geçeyim dedim çünkü net üzerindeki kullanıcı grafiklerinde daha iyi sonuçlar vermiş, fiyat aynı neredeyse 50gb kotayla:
http://www.dslreports.com/r0/download/1305613~e04562d1ac5aad5f84b71d4fdcc24165/1.7%20Mbps%20Sync%20@%2078%20dB%20Attn%20.GIF
illa ki ortalamadan iyi stabilite sağlayabilenler vardır, 16mbit beklemiyorum zaten ama şuradaki hesaba göre gene 5mbit filan alabilirim belki. 4 bile alsam alırken düşmesin maksadım.
Sosyal ağlarda paylaş

snr margin: 17.6db
line attenuation: 53.2db

şeklinde değişti teknik servis biraz kurcalayınca, telekom'daki adam 2mbit'i geçemem dedi ama. 4mbit'e çıkaramayacaksa adsl2+ modem almama gerek yok sanırım.

adsl'den adsl2+'ya geçip hız artışı yaşayan oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...