Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 arkadaşa class önerisi

tunca

Öne çıkan mesajlar

1.seçenek: 1 paladin warrior 1 necro/warlock/chlora 1 pure pyro mage
2.seçenek: 1 paladin warrior 1 necro/warlock/chlora mage 1 healer cleric

1. seçenek ile çok hızlı leveling alırsınız ama dungeonlara gireceğiniz zaman cleric bulmanız gerekir ki bu problem olabiliyor

2. seçenek ile daha dengeli ilerlersiniz

türkler şuanda çoğunlukla sagespire ve imperium serverlarındalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue-rogue-cleric

Rogeulardan biri bard , diğeri tank olursa offspec olarak dungeonlarda sadece 2 dps alır yardırırsınız , yeri gelir bi dps bi supoort alırsınız daha da rahat edersiniz.

Onun dışında 2 rogue 1 cleric her yere girer çıkar , pvp de de eğlenirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir warrior bir cleric, bir de mage ya da rog. daha ne istersiniz ki..

istedigin zaman zaten bok gibi class degistiriyorsun.

iki tane de ilerde adam alirsiniz mis gibi instance farmlarsiniz.

rogdan da tank zor olur high levelde diye tahmin ediyorum.

war tank zaten cleric healer zaten mage veya rog da dd, aoe ve cc..
Sosyal ağlarda paylaş

Role1 - soul1 soul2 soul3
Role2 - soul1 soul2 soul3
Role3 - soul1 soul2 soul3
Role4 - soul1 soul2 soul3

Şöyle bir kombinasyonun oluyor. Role leri duruma göre değişebiliyorsun. Misal Role1 takılırken Role2 e ihtiyaç duydugunda o an orada değiştirebiliyorsun. Bunu yapmak için herhangi bir yere gitmen gerekmiyor. Olduğun yerde direk değişiyorsun. ( Wow daki talent örneği gibi )

Ancak Soul seçimlerin aldığın Main class ile sınırlı. Yani MAGE açtıysan sadece mage soulları arasında kombinasyonlar yapabiliyorsun.

2. Olarak bütün soulları seçemiyorsun. Sana soul questleri geliyor. Questini alıp bitirdiğin soulları kullanabiliyorsun.
Bir main class a ait bütün soulların da questini yapamıyorsun. 1-2 tanesi hep eksik oluyor sanırım ( En azından bende öyle oldu, Yanlışsam düzeltin )
Sosyal ağlarda paylaş

peki mesela role 1 e 3 tane soul seçtim daha sonrada role 1deki soulları değiştirebiliyor muyum ?

bi de şimdi rogue açsam tank speci için hangi soul lazım ? hani evasion dodge falan dısında taunt/area taunt tarzı bisiler yoktur gibi geliyo, onlar olmadan da tanklayabiliyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceden yapmış oldugun bir buildi sıfırlamak parayla WOW daki gibi.

Roleleri açmakta parayla bir kere ödüyorsun ROLE slotunu aktif ediyorsun işte. Ondan sonra değiş dur duruma göre.
Bu paralarda çok büyük meblağlar değil bana göre 30g felandı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bladedancer'in cooldownlı bi parry'si mi ne var, basıyosun, mobları clan clung diye bıçakları kaldırıp karşılıyosun, izlemesi de dinlemesi de harika, sırf keyiften ara sıra rogue'a geçip WF'lerde melee takılıyorum :) Bi de death/fire resist 30% gibi bişeyler var biyerde, onları aldım, bi de stun yiyince %50 dmg reduction veren bişey var, onlarla WF'ye dalıp yardırıyosun kalabalığın arasına pyrolar kudurup kendiliğinden ölüyolar :P, Chlorolara da %50 heal reduction veren seyi atıp dalarsan kaçışıyolar filan, hehe ilginç oyun şu rift, süprizlerle dolu her bi treesi, en güzeli WF içinde rogue ölüp sabo ya da bard kalkabilmen, seviyorum bu rifti.

Artık tank itemi dizicem T1 için, zevk diye, manyağım sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...