Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 genel seçimleri

gramul

Öne çıkan mesajlar

kararsız olanlar, akpyi desteklemeyip CHP-MHP ye de vermem diyenler Hak ve Eşitliğe yüklensin.

En yüksek potansiyel onda.

Has parti bağımsız değil parti olarak giriyor sanırım? Tam bi gerizekalılık.

Ayrıca bu adamlar( oyları %1-2 civarında kıvrananlar) niye partiyi aktif tutarlar anlamam yahu kapat gitsin fazlalık niye yaparsın.

Hadi TKP falan gençlik mençlik eşitlik hede hödö de gerisi yalan dolan. Toplam 11-12 aktif parti olması gerekiyor gerisi çöp.
Sosyal ağlarda paylaş

bağımsızlarla girecekler abi. yoksa onlar da biliyorlar ki pek bi şansları olmaz.

yine de ben hiçbir zaman "kesin alıcak partiye oy vermeyi düşünmüyorum ama diğer barajı geçicek partilere de vermeyceğim. ya hiç oy vermeyeceğim ya da tüm ömrü boyunca aldığı oyları toplasan yine barajı geçemeyecek süper ekstrem kahvehane gücü partisine oy vereceğim" mantığını çözemiyorum gerçekten.

bir adam temsil hakkından feragat ettiğinde temsil edildiğini düşünecek kadar bu sistemden uzak olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hadi TKP falan gençlik mençlik eşitlik hede hödö de gerisi yalan dolan. Toplam 11-12 aktif parti olması gerekiyor gerisi çöp.

abi bana kalsa son 3seçimde topladığı toplam oy oranı %10a ulaşamayan partilerin kurucu ve yardımcılarına ve aktif kadrosun 1seçim siyasetten dinlenme arası verilmesini temenni ederim ama "siyasi temsil hakkımız alınıyor hey höy löy çingçonglinglongtingtong" falan denir elbette..

sdfsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

napolyoncuğum senin de mezarda olman lazım ama kader işte.

hamsilipilav said:

chp-mhp ortak girseydi zaten ideoloji diye bir şey kalmadı ki lolz

chp-mhp = chp veya mhp demek istedim kombo chp-mhp değil.

@dasaaa: ahahaha abi 5 sene sürüyor ama o mola. hadi öyle oldu bi 5 sene de diğer seçim için bekle.

düşünsene partinin başına bir seçimden sonra geçsin. 5 sene sonraki seçime zaten giremeyeceksin. önümüzdeki seçimi geçtin diğer seçime de bi 5 sene daha var 10 sene seçimlere girmek için bekleyeceksin.

ahaha aslında iyi ya bakkal gibi parti açılması engellenir sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cok uzuluyorum abi....

LDP MARSI. MIDI

http://www.youtube.com/watch?v=0B16Rh_whV4

http://www.ilkhabergazetesi.com/wordpress/wp-content/2009/08/cem-toker.jpg

http://www.yedibolgeanadolu.com/upload/resimler/haber/ldp_logo.jpg

2007 oy %0.11 38.000 oy

2002 oy %0.28 89.000 oy

Adamlar resmen arkadas arasinda parti kurmus abi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ahaha aslında iyi ya bakkal gibi parti açılması engellenir sdf

bakkal parti kesinlikle engellenir.. hatta bi kere koysan "illa ki güçlü parti kurmamız lazım olm" diye millet girer seçimlere.

ama demokratik değil, rekabete de aykırı, eşitliğe de aykırı vs..
Sosyal ağlarda paylaş

@Dasaaa: problem o özgürlüklerde zaten. batının hegemonyasında onların belirledikleri özgürlüklerin doğru olduğu sanıyoruz, zaten onların belirlediklerinin dışına cıkıncada insan hakları hede hödö.

siz 200 ülkeye sorup da mı belirlediniz o insan haklarını? ayrıca adamların sistem oturmuş bi kere, oturmamış ülkede sen batının sistemini bi anda uygulamaya çalışırsan blue screen of death.

"roket adam" said:

HEPAR'ın başındaki o eski doğuda komutan amca ismini unuttum şu an biraz fazla askerci bi amca ya, vurucaz kırıcaz doğuyu halledicezden öteye gidemedi. İyi bir komutan olabilir, iyi bir OHAL komutanı olabilir, iyi bir vali olabilir ama mecliste ben şans vermiyorum pek.

Adamın ismi Osman Pamukoğlu.

Vurucaz kırıcazdan öte aslnıda bayağı şey söyledi de şuanki medyayı herkes biliyor. Adam siyasete atıldı atılalı hala adamı terör konuları üzerine odaklanmış programlara çağırıyorlar. Bunun üzerine herif de sanki hep varsa yoksa terör hakkında konuşuyormuş gibi görünüyor.

Objektif bakabilen biri olarak adam gerçekten inanmış o artısı. Sorun şu ki millet o kadar siyasetciye alışmış ki biri karşısına cıkıp kesin bişey söyleyince lan oha ne diyo bu adam oluyor.

Şurada var ekonomi programı falan. Olaylara objektif bakıyorum reklam falan da yapmıyorum hani de adam iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...