aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ah ismail cem, ne guzel adamdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 akp %40 chp %35 mhp %10-15 birde bağımsızlar bunun dışındaki partiler %2 yi bile geçemez.hatta bence mhp nin %10 u geçeceği son seçim olur.hatta bu seçimde bile geçemez ise hiç şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 akp 38 chp 22 hepar 11 mhp 8 fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kafa karışıklığına gerek yok ki.. çeşitliliği arttırmak adına barajı geçebilecek partilerden herhangi birine verin.. önemli olan A>Diğerlerix2 gibi bi milletvekili sayısı dağılımı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 o zaman bdp ye baraji gecirelim cok egleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 baraji gecicegi kesin olan tek chp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bdp bağımsız adaylarla girmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 gecen secim oyle yaptilar da bu secim bilmiyorum. bozmazlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 zaten bozarlarsa gg oylari 5% mi neydi bagimsizlarin toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kararsız olanlar, akpyi desteklemeyip CHP-MHP ye de vermem diyenler Hak ve Eşitliğe yüklensin. En yüksek potansiyel onda. Has parti bağımsız değil parti olarak giriyor sanırım? Tam bi gerizekalılık. Ayrıca bu adamlar( oyları %1-2 civarında kıvrananlar) niye partiyi aktif tutarlar anlamam yahu kapat gitsin fazlalık niye yaparsın. Hadi TKP falan gençlik mençlik eşitlik hede hödö de gerisi yalan dolan. Toplam 11-12 aktif parti olması gerekiyor gerisi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bağımsız girecek bdp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 chp-mhp ortak girseydi zaten ideoloji diye bir şey kalmadı ki lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 adı liberal olan adam milliyetçi parti destekliyo. disismednız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bağımsızlarla girecekler abi. yoksa onlar da biliyorlar ki pek bi şansları olmaz. yine de ben hiçbir zaman "kesin alıcak partiye oy vermeyi düşünmüyorum ama diğer barajı geçicek partilere de vermeyceğim. ya hiç oy vermeyeceğim ya da tüm ömrü boyunca aldığı oyları toplasan yine barajı geçemeyecek süper ekstrem kahvehane gücü partisine oy vereceğim" mantığını çözemiyorum gerçekten. bir adam temsil hakkından feragat ettiğinde temsil edildiğini düşünecek kadar bu sistemden uzak olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 devlet bahceli biri, kilicdaroglu gibi bir memur varken akp 40 dan asagiya dusmez benden soylemesi. HEPAR a verelim bari de olur da baraji gecerse Osmanim AKP ye zehir eder meclisi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 said: Hadi TKP falan gençlik mençlik eşitlik hede hödö de gerisi yalan dolan. Toplam 11-12 aktif parti olması gerekiyor gerisi çöp. abi bana kalsa son 3seçimde topladığı toplam oy oranı %10a ulaşamayan partilerin kurucu ve yardımcılarına ve aktif kadrosun 1seçim siyasetten dinlenme arası verilmesini temenni ederim ama "siyasi temsil hakkımız alınıyor hey höy löy çingçonglinglongtingtong" falan denir elbette.. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 napolyoncuğum senin de mezarda olman lazım ama kader işte. hamsilipilav said: chp-mhp ortak girseydi zaten ideoloji diye bir şey kalmadı ki lolz chp-mhp = chp veya mhp demek istedim kombo chp-mhp değil. @dasaaa: ahahaha abi 5 sene sürüyor ama o mola. hadi öyle oldu bi 5 sene de diğer seçim için bekle. düşünsene partinin başına bir seçimden sonra geçsin. 5 sene sonraki seçime zaten giremeyeceksin. önümüzdeki seçimi geçtin diğer seçime de bi 5 sene daha var 10 sene seçimlere girmek için bekleyeceksin. ahaha aslında iyi ya bakkal gibi parti açılması engellenir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ben cok uzuluyorum abi.... LDP MARSI. MIDI http://www.youtube.com/watch?v=0B16Rh_whV4 http://www.ilkhabergazetesi.com/wordpress/wp-content/2009/08/cem-toker.jpg http://www.yedibolgeanadolu.com/upload/resimler/haber/ldp_logo.jpg 2007 oy %0.11 38.000 oy 2002 oy %0.28 89.000 oy Adamlar resmen arkadas arasinda parti kurmus abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 said: ahaha aslında iyi ya bakkal gibi parti açılması engellenir sdf bakkal parti kesinlikle engellenir.. hatta bi kere koysan "illa ki güçlü parti kurmamız lazım olm" diye millet girer seçimlere. ama demokratik değil, rekabete de aykırı, eşitliğe de aykırı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 HEPAR'ın başındaki o eski doğuda komutan amca ismini unuttum şu an biraz fazla askerci bi amca ya, vurucaz kırıcaz doğuyu halledicezden öteye gidemedi. İyi bir komutan olabilir, iyi bir OHAL komutanı olabilir, iyi bir vali olabilir ama mecliste ben şans vermiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hepara oy basıp türkiyeyi daha güzel bir yer yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 @Dasaaa: problem o özgürlüklerde zaten. batının hegemonyasında onların belirledikleri özgürlüklerin doğru olduğu sanıyoruz, zaten onların belirlediklerinin dışına cıkıncada insan hakları hede hödö. siz 200 ülkeye sorup da mı belirlediniz o insan haklarını? ayrıca adamların sistem oturmuş bi kere, oturmamış ülkede sen batının sistemini bi anda uygulamaya çalışırsan blue screen of death. "roket adam" said: HEPAR'ın başındaki o eski doğuda komutan amca ismini unuttum şu an biraz fazla askerci bi amca ya, vurucaz kırıcaz doğuyu halledicezden öteye gidemedi. İyi bir komutan olabilir, iyi bir OHAL komutanı olabilir, iyi bir vali olabilir ama mecliste ben şans vermiyorum pek. Adamın ismi Osman Pamukoğlu. Vurucaz kırıcazdan öte aslnıda bayağı şey söyledi de şuanki medyayı herkes biliyor. Adam siyasete atıldı atılalı hala adamı terör konuları üzerine odaklanmış programlara çağırıyorlar. Bunun üzerine herif de sanki hep varsa yoksa terör hakkında konuşuyormuş gibi görünüyor. Objektif bakabilen biri olarak adam gerçekten inanmış o artısı. Sorun şu ki millet o kadar siyasetciye alışmış ki biri karşısına cıkıp kesin bişey söyleyince lan oha ne diyo bu adam oluyor. Şurada var ekonomi programı falan. Olaylara objektif bakıyorum reklam falan da yapmıyorum hani de adam iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 osman pamukoglu gibi bi tane daha adam yok dünya siyasetinde söyledikleride hic uzlasmacı degil gelince dogunun anasını aglatıcak orası belli ama secilemeyecegi icin tehlike yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Lancelion said: hepara oy basıp türkiyeyi daha güzel bir yer yapıyoruz. Bu heparlılar çok ilginç ya. İsim vermiyim bir il başkanına "neden partinin amblemi kartal" diye sormuştuk, adam "osman pamukoğlunun en sevdiği hayvan" diye yanıtlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sandalye said: Bu heparlılar çok ilginç ya. İsim vermiyim bir il başkanına "neden partinin amblemi kartal" diye sormuştuk, adam "osman pamukoğlunun en sevdiği hayvan" diye yanıtlamıştı. hahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar