ashen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şöyle adam gibi bir strateji oyunu oynamak istiyorum tavsiyesi olan varmı
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bilgisayar oyunlari bolumunu gormedinmi gozum ? forum sirf konu di$indan ibaret degil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bilgisayar oyunları kısmında yardım alabilirsin.Açtıgın topic konu dısına girmiyor..Konusu var.. Bilgisayar Oyunları[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 10 Eylül 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hakkaten konu dişı na ne alaka ama total war : rome çıkacak bekle :) demosu satışta istersen[signature][hline]:))) !!! ........................
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eu2-hoi eskilerden close combat serileri,homm serileri(ben sevmem) sürüsüyle var[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Öne çıkan mesajlar