Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dns ayarları yok, ama kapalı sitelere girebiliyorum ?

Deathblade

Öne çıkan mesajlar

Ağ bağlantılarından baktığımda her hangi bir dns ayarı görünmüyor fakat bütün kapalı sitelere girebiliyorum. Grooveshark'tır, blogspot'tur vs vs.. Bilgisayar hiçbir host dosyası yada program kurmadım. Sadece comodo'nun "secure dns" adreslerini elle giriyordum. Büyük ihtimalde hala ordan giriyorum.

Geçenlerde bayağı bir ayrıntılı temizlik yaptım, registry'lerle oynarken falan mı bir şey yaptım acaba diye düşünüyorum. Bunu nasıl halledebilirim ?

Çünkü oyunlara girerken o ayarları kapatıyorum ve en önemlisi okul ağında internete girmek için bu ayarları kaldırmanız gerekiyor.

Yardım.

Resimdeki gibi ter temiz

http://res2.windows.microsoft.com/resbox/tr/Windows%207/main/f/5/f598cd96-6bf9-47be-942d-7d0b0afdbd88/f598cd96-6bf9-47be-942d-7d0b0afdbd88.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Yok, normal bilgisayar üzerinden değiştiriyordum ben. Dün bayağı bir değişiklik yaptım bilgisayarda, virus tarama + firewall sildim sonra cdrom göçtü güvenli kipten açtım registry temizledim.

Az önce Lol'e girerken ping vardı, secure dns'i kapatayım dedim belki biraz da olsa hızlanır diye, bir baktım bomboş hiç bir şey yok.

Büyük ihtimal hala o numaraları kullanıyorum ama sistem farkında değil, yada türk telekom 1 nisan şakası olarak bütün kapalı siteleri açtı. Yok mu bunun farklı bir methodu, kullanıp kullanmadığımı öğrenmek için. Okulda proje yapan bir insanım, internet patlarsa bende patlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

bişey yapmana gerek yok
Denk geliyor arada giriliyor dns olmasa bile
Youtube yasaklı oldugu zamanlarda yeni formatlanmış makine ve sıfır yeni kurulmuş modemle giriyordum arada.youtube degil tüm yasaklı sitelerde bu böyle olabiliyordu.
Denk geliyor yasaklı olmayan ip midir dns midir giriyo işte.
Çok yasak istiyosan modemi yasaklı açana kadar kapat aç
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

...en önemlisi okul ağında internete girmek için...

dude
okulun dns serverini kullaniyon iste ondan girebiliyon dns ayari yapmadan.

bizim okul mesela dns bilgilerini opendnsten cekiyor. kendisi ile ilgili olan adresleri locale cevirip geri donuyor, digerlerini aynen geri donuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...