Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 zeynebe yasaklanmalı soyunmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 silikonlular istanbula gitsieen AAA YAZILMIŞ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 SENİN SİLİKONUNLA BENİM SİLİKONUM KARŞI KARŞIYA GELİRSE SENİN SİLİKONUN BENİM SİLİKONUM ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER TÖVBE İSTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kızların hepsi zeyna'ya dönüştü LSKDFX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kimde silikon varmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 SeaGle said: Bi tsunami olsa şu adada acun dahil hepsini temizlese imba olur lan ah eve ben de çok istedim.. kameramanlara yazık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Acuna bak Çok zor koşullarda yaşıyorlar :(:(:( KİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BabacumMostors said: SeaGle said: Bi tsunami olsa şu adada acun dahil hepsini temizlese imba olur lan ah eve ben de çok istedim.. kameramanlara yazık ama kurunun yanında yaş da yanar abi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Nihat doğan neden tapu kadastro memuru gibi konuşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 roman yazdı şerefsiz ya : ) alt üstü asena yazdın tamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bu arada tsunami olsun ama pascal kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 çarşı gider oraya hemen kurtarır onu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nihat aşiret değilmi ya, çok laf atıyolar bunun geri dönüşü var assdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 LAN ŞU ZOMBİ GİBİ OLAN KADIN OYLAMA İÇİN YÜRÜMEYE KALKTI O SARIŞIN KADIN RESMEN POPOSUNU KESTİ KADININ ANAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi nasıl ciddiye alıyolar inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 acun da domain mi bulamamış acunn.com almış be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ahha direk ben de onu düşündüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ABİ DELİ BU HERİF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 taner gibi evladım olsa yemeğine siyanür katarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ekşi'de bir şey farkettim, bu taner manyağını gızlar beğeniyor. bizde mi hiper güce geçsek, oohh yeahh dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Gözleri mavi değil mi dingilin? Ortalama altı türk kızlarının hayranlık duyduğu şeylerden biri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bu halk oylaması resmen para tuzagı çok net bilerek yapılmıs.eğer halk oylaması olmasa nihat doğanı gönderirlerdi fakat halk oylaması ile orda tutuluyor nihat.tanerde aynı şekilde.ikisini aynı adaya almak maksat boşuna mesaj atıyor millet.paralar çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Oraya mesaj atacak adamın parası boşa gitse ne olur gitmese ne olur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Red said: bu halk oylaması resmen para tuzagı çok net bilerek yapılmıs.eğer halk oylaması olmasa nihat doğanı gönderirlerdi fakat halk oylaması ile orda tutuluyor nihat.tanerde aynı şekilde.ikisini aynı adaya almak maksat boşuna mesaj atıyor millet.paralar çöpe budur işte.. sıkıldım artık yazmaktan bütün yarışmanın özeti budur daha önceki msglarımdada söyledim. hah birşey daha söyliyim halk oylamasında nihatta az oy gelse bile elenmez merak etmeyin, acun reyiz geçen survivorda yaptığı hatayı yapmaz. geçen oyunda yarışmacılara verdi o gücü reytıng kaynağı hakancığını normalden daha çabuk elendi, ordan akıllandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Pascal Nouma diskalifiye olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar