Ren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 dün bir saniyesini kaçırmadan izledim. bugün de aynısını yapmayı planlıyorum. asena ile salak balık etli türk kızı ölüyor bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yarışma rating alırsa sebebi nihat doğan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu sayfaya konulan fragmanda nihat doğan yine ayrı dünyalarda hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ya herkes tatlı tatlı bir şeyler yaparken nihat doğan bir anda ağaca şerrefsizzz diyip insanlara sataşmaya başlayabiliyor. ARKADAPŞLAR ALIN AMA BU DALLARI. Neyin peşindesiniz? koy işte üst üste?! ne yapıyosunuz anlamadım ki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bi de benim bile izlerken aklıma geldi ordaki hıyarların hiç biri mi akıl edemedi anlamadım. oyunda ipi çözen kişi ipi çözdükten sonra neden ipin çekilmesine yardımcı olru ki? içerde 5 kişi var. çöz ver 2 kişi çeksin. sonra geç diğerini çöz onu da diğer 2 kişi çeksin. paralel çalış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 nihat doğan süpermiş ya izlerim ben bunu 'KARIŞMAYIN BANAAA' çocuk gibi herif ya euhaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 koca memeli bi kız gördüm sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 o çok kötü ya.tam bir hımbıl da bi acun taneri nerden bulmus.adam tam bir angut ve kesin dizi mizi oynar adam bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi izlemeyen üzülür ahhahaha nihat doğan şova döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 burası sörvayvırrrr burası gerçekkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yalnız ciddi dengesizlik var bence. ünlülerde iki sporcu var bi kere kızlarda daha atletik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ünlülerde Derya var Nouma var büyük haksızlık lan, adamlar profesyonel sporcu. bi de şişko kız var gönüllülerde çok gereksiz seçim olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 gönüllülere bilerek mi embesilleri toplamıslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ünlüler kazansın diye yapmışlar işte. derya ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Cystein said: taner tam bir gerizekalı rtard londres dediğimiz bi herif. didem konuşurken resmen kafamdan "şıkçak... pofff" diye bir shotgun sesi geçti. karının sesinde tipinde her bokunda gıcıklık var. sinmiş resmen buram buram gıcık kokuyor karı. öbür dombili kız da gereksiz olmuş. acun niye böyle bi şey seçmiş bilemedim ben onu. sarışın kız kalcak diğer kızlar gg. diğer yandan ünlüler çok organize. herifler güneş batmadan ateş yaktılar falan. yemek yaptılar bi de ama diğer taraf ne yedi göremedik. o konuda biraz tırtlık var yönetmenlikte. genel olarak oyunda da ünlüleri gösterdi hep. şimdi cts pazar mı bu? onu bilemedim ben jahrein şişmansın fln ama dövmeni ve saçını ayrıca düşünce tarzını seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Taner tam mal, Didem denen agresif karı da tam uyuz. Şişko kız da orayı kaldıramaz. Gönüllüler takımını özel seçmişler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ünlüler kazansın diye yapılmıs resmen taner tam embesil abi.cocugum olsa bagrıma basmam bu agresif kadının fiziği baya sağlam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 taner almancı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sarışın hatun çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 taner kıbrıslı arkadaslar kıbrıslıları tam yansıtıyor adam. ukü de ögrenci . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 paspatur said: taner almancı mı acaba? hayır 4 sene kıbrısta okumuş biri olarak kıbrıs aksanını nerden görsem tanırım, zaten taner fix kıbrıslı tipi kısa boy, kel, kaslı vucut, dünyada en tahammül edemediğim aksan adamı gördüğümde anında kapatıyorum kanalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 taner harbi sinir bozucu ama.biri dövsede rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 taner kızlara bikininiz var mı? o zaman güreşin dediği sahnede güldüm baya. gerisi leş. dayaklık adam tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ya bu didem tam hasta ya, bütün gün yatıyor ben çok güçlüyüm diye beni elemek istiyolar diyor, kız orda kafa edici mantar bulmuş ne yapmış nasıl bir kafadır bu hayret ediyorum sevgilisi ayrılmış bundan buda kendini buraya atmış, çocuk heralde deve kesmiştir bu gidince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 didem bildiğin rageguy lan ffffffffuuuuuuu diye geziniyor ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar