Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 me, myself and i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ah be 15inde geliyom sınav için o zaman olsa gelirdim napalım :D daha sonra hep ankaralıyım zaten buluşuruz :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bu cümle olumsuzluk da veriyor ama.. :) yane: sakın Ankara'da buluşmayın der gibi.. Ankara'da buluşma ! Aman haa..Bulaşacak başka yer yok mu der gibi..haha. Ankara'da buluşma Bodrum'da buluş .. :) saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bende gelirim[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Öhöm son bir hatırlatma 10 eylül 2004 cuma günü saat 13.00 da Karanfil Sok. Dost Kitp. önünde buluşacağız . İlgilenenlerin dikkatine :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gidicem oraya da telefon numaranız felan yok nedicem peki? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Eylül 2004 07:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yakama kırmızı bir gül takacam beni ondan tanıyabilirsin[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Rogman, 09 Eylül 2004 19:46 tarihinde demiş ki: bonkıraşır bende kıbrısa gıdıom ankaradan 20 sınde.. kendımı tek sanıodum..varmıs benım gıbı bı apachı daha hosuma gıttı bende varım :P[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ben banyo yapıyorum arkasından çıkıyorum. Gelen olursa ben dostun önünde beklerim ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bi çay içip çıkıyorum 15dk ya orda olurum , gelenlere son atırlatma :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zgrw'ye "kuş kahramanı" title'ı verilmesini talep ediyorum. adam sudaki güvercini gördü ve havuzdan kurtardı.. hoş etrafına bakmak yerine biraz da önüne baksaydı ya, kaç kere düşme tehlikesi atlattı, başımıza iş açmadı neyse ki.. ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hahaha kaç kişiydiniz?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eheh harbi uçuyodum bi kaç kes :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar