Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lavabo Aç Almancası

Floridsdorf

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Alman diliyle yapılmış en iyi şey rammstein şarkıları. Gerisini savunmamak lazım. İŞBÖHNEĞNĞĞNNÖÖÖEE gibi lan bütün cümleler, gırtlak kanseri olur insan.

MÖĞHEATÖÖHHGGÖHH

böyle böyle şeyler işte.

işte diğer brutalciler almanca konuşamadıkalrından gıırtlaklarını yırtarak verebiliyorlar aynı etkiyi, bi düşün hak vereceksin ehe

ben bi gidiyorum iş güç var geleceğim
Sosyal ağlarda paylaş

alman espri anlayışı ile ilgili şeye bizzat katılıyorum abi, ya ben yetemiyorum ya da biz çok farklıyız yani. hani bakın şöyle bi diyalog yaşamışlığım var

-şimdi der erkek için, die kadın için, das somut varlıklar için kullanılıyo ya, duvar niye die (kadın)?
+abi çünkü çivi çakıyosun ona (hohohoho masa kopar zuzuzu)

bu ne abi?

aynı şekilde onlar da benim yaptığım fakir temalı esprileri anlamıyo. adamlarda gelir dağılım eşitsizliği yok ki ey key.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahah bayerische volksmusik'in nesi iyi lan, allah kahretsin onları. oktoberfest te dumanlı kafa ve memeli ablalar dışında hayatta çekilmez. kaçar giderim.

konuya dönersek, birisi 17 hippies'den was bleibt adlı parçayı bulup koyabilirsek "güzel almanca şarkı yarışmacağızı"na adaylığımı gösteririm. nete 3gden çıkınca yutup çekmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

valla almanyada bülent ceylan veya kaya yanar gibi komdeyenler varsa ve bu adamlara salon dolusu insan gülüyorsa almanların espri anlayışında bir sorun yoktur kanımca ehe

atze fln var bir de hani biz ağlanacak durumlara gülüyoruz o kadar. esasında olay biraz da kültürel birikimle alakalı, bizde 90lardan sonra amerikan popülizmiyle gelen bir akım oldu özentilikle de alakalı, hani bugün umut sarıkaya ya da gülmeyen adam var erdil yaşaroğluna da, kimisi himym hayranıdır kimisi için bir anlam ifade etmemktedir (mesela barney stinson karakteri ilkbaşta ilginç gelmişti ama şimdi.. böyle btti gözümde ya ne bileyim çok zorlama geliyor artık)

"abi o adamlarda espiri kabiliyeti yok" demek de çok saçma, göreceli bir konu keza hani, etrafımda gülmeyen alman olsa neyse de adamların ota boka karnavalı var yani eğilenmeyi gülmeyi de seviyorlar e mizah da var

"almanca kaba dil, şarkı olmaz espri olmaz rörörörörö" dendiğinde böyle karşımda cidden dini bütün bir insan varmış da ona dert anlatıyormuşum gibi hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi senin kafan iyi... yarın bi toparlan. ne alman şarkıları iyi gelicek ne de xunn tokio hotelden iyi gelicek sana.. arınacaksın

diğer yandan xunn'u o kadar ağır makyajlı da görmedik henüz.

xunn makyajsız da güzel hakkını verelim lütfen, LÜTFEN

hadi alman diline laf ediyorsun xunn un güzelliğine bir şey deme be adam!
Sosyal ağlarda paylaş

Artik biri bana altta örneklendirecegim laflardan biri ederse tüm muhabbetimi kesiyorum.

+ Abi almanca cok kaba dil,
+ Bizim lisede gördügümüzü almanlar üniversitede görüyo,
+ Domuz etine kola dökünce kurtlar cikiyomus.
+ Almanlarin kendisi bile artikel hatasi yapiyo,
+ ischschwöre man!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...