reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 NolaxThensbane said: ALARM!ALARM! afshaufhasuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 senko said: niye grammer nazi diyorlarda grammer cop demiyorlar hmm ... senin imzanın babası benin sırf bu yüzden daha güzel şekilde eleştirilmeyi hakediyorum bence http://www.roflcat.com/images/cats/Wink.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 SeaGle said: Alman diliyle yapılmış en iyi şey rammstein şarkıları. Gerisini savunmamak lazım. İŞBÖHNEĞNĞĞNNÖÖÖEE gibi lan bütün cümleler, gırtlak kanseri olur insan. MÖĞHEATÖÖHHGGÖHH böyle böyle şeyler işte. işte diğer brutalciler almanca konuşamadıkalrından gıırtlaklarını yırtarak verebiliyorlar aynı etkiyi, bi düşün hak vereceksin ehe ben bi gidiyorum iş güç var geleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 babacum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Beyler en iyi olan dil kazansın.Sonra bana ders versin :D (saati 1dürüm+ayran) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 o değil de benim lisemin adı: Deutsche Anatolisches Gymasium almancanın a'sını biliyor muyum? ich bin ich bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 alman espri anlayışı ile ilgili şeye bizzat katılıyorum abi, ya ben yetemiyorum ya da biz çok farklıyız yani. hani bakın şöyle bi diyalog yaşamışlığım var -şimdi der erkek için, die kadın için, das somut varlıklar için kullanılıyo ya, duvar niye die (kadın)? +abi çünkü çivi çakıyosun ona (hohohoho masa kopar zuzuzu) bu ne abi? aynı şekilde onlar da benim yaptığım fakir temalı esprileri anlamıyo. adamlarda gelir dağılım eşitsizliği yok ki ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9whehyybLqU almanca o kadar kaba degil dagılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gitti en embesil sarkiyi koydu, helal kollege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 almanca bi nena bilirim bi lena bi de rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bayerische volksmusic de iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahahahahah bayerische volksmusik'in nesi iyi lan, allah kahretsin onları. oktoberfest te dumanlı kafa ve memeli ablalar dışında hayatta çekilmez. kaçar giderim. konuya dönersek, birisi 17 hippies'den was bleibt adlı parçayı bulup koyabilirsek "güzel almanca şarkı yarışmacağızı"na adaylığımı gösteririm. nete 3gden çıkınca yutup çekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Almancayı savunmak adına Tokio Hotel Yarın 20.00da paticiğe gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 çocuk tecavüze uğrayabilir.. böle bi risk var. zun'dan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yok öyle bişey dasaa ahmetten güzeli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi senin kafan iyi... yarın bi toparlan. ne alman şarkıları iyi gelicek ne de xunn tokio hotelden iyi gelicek sana.. arınacaksın diğer yandan xunn'u o kadar ağır makyajlı da görmedik henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 valla almanyada bülent ceylan veya kaya yanar gibi komdeyenler varsa ve bu adamlara salon dolusu insan gülüyorsa almanların espri anlayışında bir sorun yoktur kanımca ehe atze fln var bir de hani biz ağlanacak durumlara gülüyoruz o kadar. esasında olay biraz da kültürel birikimle alakalı, bizde 90lardan sonra amerikan popülizmiyle gelen bir akım oldu özentilikle de alakalı, hani bugün umut sarıkaya ya da gülmeyen adam var erdil yaşaroğluna da, kimisi himym hayranıdır kimisi için bir anlam ifade etmemktedir (mesela barney stinson karakteri ilkbaşta ilginç gelmişti ama şimdi.. böyle btti gözümde ya ne bileyim çok zorlama geliyor artık) "abi o adamlarda espiri kabiliyeti yok" demek de çok saçma, göreceli bir konu keza hani, etrafımda gülmeyen alman olsa neyse de adamların ota boka karnavalı var yani eğilenmeyi gülmeyi de seviyorlar e mizah da var "almanca kaba dil, şarkı olmaz espri olmaz rörörörörö" dendiğinde böyle karşımda cidden dini bütün bir insan varmış da ona dert anlatıyormuşum gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dasaaa said: abi senin kafan iyi... yarın bi toparlan. ne alman şarkıları iyi gelicek ne de xunn tokio hotelden iyi gelicek sana.. arınacaksın diğer yandan xunn'u o kadar ağır makyajlı da görmedik henüz. xunn makyajsız da güzel hakkını verelim lütfen, LÜTFEN hadi alman diline laf ediyorsun xunn un güzelliğine bir şey deme be adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 somon geldi elinde hortumla olayına aralıksız 30dk güldük daşaaa saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Floridsdorf said: somon geldi elinde hortumla olayına aralıksız 30dk güldük daşaaa saolasın İchbin ichbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 999 almancayla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Artik biri bana altta örneklendirecegim laflardan biri ederse tüm muhabbetimi kesiyorum. + Abi almanca cok kaba dil, + Bizim lisede gördügümüzü almanlar üniversitede görüyo, + Domuz etine kola dökünce kurtlar cikiyomus. + Almanlarin kendisi bile artikel hatasi yapiyo, + ischschwöre man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 + Abi almanca cok kaba dil bi de herri pottır çok lame ya.. castin biibır ne ise kitap versiyonu twaylayt değil herri pottır'dır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 + ischschwöre man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 +Rebbeca Black hepsini döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar