liseli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Merhaba, benim merak ettigim bi husus var.Netbooklarda müzik kayıt mix tarzı şeylerle ugrasmak istesem Cubase,cake walk,FL studio tarzı programlar kullanmak istemem çok mu yanlıs? Benim düşüncem şu, Bi ses kartı ile güzel bi netbook almak.Ama ses olayında nasıl olur hiç bilmiyorum yardım istiyorum sizden.Netbook tercih etmemin nedeni kücük ve portatif olması.Laptoplarda aşırı pahalı.Mesela 450 TL lik 0 bir netbook ile Sınırları ne kadar zorlayabilirim? yada kampanyaları mı takip etmeliyim? Dedigim gibi muzik kayıt için kullanıcam. Ha arada oyunda oynayabilirim.Oynayacagım en yüksek grafikli oyun Warcraft 3 Dota ve Unreal tournament herhangi bir version'u 2004 2003 2002 99 da olabilir.2004 ü pek kaldırabilecegini sanmıyorum ama.Ben oldschool gamer oldugum için hep 1995-2004 arası oyunlar oynuyorum :D Oyun konusunda pek sıkıntı çekmem herhalde, çeksemde önemli degil yeterki sıkıntı olmadan netbook ile müzik sample kayıt ile ugrasayım yeter. Böyle bir hayal mümkünmüdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Elimdeki best buy broşüründe 400tlye acer netbook var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 agladıgım konularda tatmin edebilir mi beni ya o alet? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yokmu cevap verebilcek kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Müzik için gerekli olan tek şeyler ram, hızlı harddisk ve işlemci. Ram ve hd halledilir netbook ile ama işlemci en aşağı CoreDuo olmalı. Unut yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 za :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 liseli bence o fiyat istediğin tarzda programları rahat kullanabilmek için düşük bir fiyat. şimdi türkiyede satılan netbookların büyük çoğunluğu tek çekirdek. çift çekirdekliler var ama senin aradığın fiyatın çok üzerinde. onun için - bunu yazmak istemem ama- biraz hayal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 10" ekranla ne anlayacaksın o oyunlardan zaten? Atom işlemcilerin de çift çekirdekleri var 1.5GHz civarında ama nasıl performans verir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar