Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Arkadaşlar zamanında bir oyun oynatcağıma dair bir duyuru yapmış çok saygı duyduğum insanlardan da oyuna katılacakları duyumlarını almıştım. Ancak, hayat öyle garip bir meret ki, tam o sıralarda taşınmam, taşındığım bölgede telefon şebekesinin olmaması, öss gazisi olmam, konservatuvar takibi için şehir değiştirmem v.s gibi bir çok muhalefet doğdu. Bu nedenlede sizlere verdiğim oyun sözünü yerine getiremedim. Şu sıralar halen konservatuvar sınavlarına çalışmaktayım. Yani muhalefetler devam etmekte. Tüm konuyla ilgilenip mesaj atan arkadaşlardan özür dilerim. Bahsettiğim konu: http://forum.paticik.com/view.php?id=78169[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sıkma canını biz oynuyoz şu an sen oynamıyosun yeterli ceza bu sana bence :D[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Gerçekten de ağır bir ceza. İş güç yüzünden bayadır oynuyamıyorum zaten, pek bir özledim oyun oynamayı ama şu işler bir bitsin, oynarım, oynatırım pek bir enerjik olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Arkadaşlar zamanında bir oyun oynatcağıma dair bir duyuru yapmış çok saygı duyduğum insanlardan da oyuna katılacakları duyumlarını almıştım. Ancak, hayat öyle garip bir meret ki, tam o sıralarda taşınmam, taşındığım bölgede telefon şebekesinin olmaması, öss gazisi olmam, konservatuvar takibi için şehir değiştirmem v.s gibi bir çok muhalefet doğdu. Bu nedenlede sizlere verdiğim oyun sözünü yerine getiremedim. Şu sıralar halen konservatuvar sınavlarına çalışmaktayım. Yani muhalefetler devam etmekte. Tüm konuyla ilgilenip mesaj atan arkadaşlardan özür dilerim. Düşünmen yeter...[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 salla gıtsın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya sen takma ama benim derdim neden gene böyle partiler düznleyen dm'ler çıkmıo şahsen ben arkadaş çevremde 2 yıldır dm'lik yapıom o yüzden insan özlüo kılıcı eline alanı izlemektense kılıcı eline almayı :)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 DM lik önhazırlık, tecrübe, sabır, liderlik yeteneği, ileriyi görebilme v.b bir çok yetenek isteyen son derece meşakatli bir iş. (Tabii "len hadi bi frp çevirek" diyip de oyun oynatan tiplerde var biz onlara pek dm gözüyle bakmıyoruz) E insan bunca şeyle uğraşmaktansa burda hazır uğraşılmışı var diyip dm lik yapmaya çalışmaktansa dm arıyo.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Tabiki her dediğine katılıyorum zaten ben zoruma gidio demiyorum dm'lik daha zevkli ama arada sırada oynamak da gerekio[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 alçak selamon :D alihanlarla olan oyundada satış yapmıştın olm sen hep böyle yapiosun.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dmlik zevkli ama iyi bi dmsen... yani glam bizim oynadıgımız oyunun saf actiondan farkı yoktu ve secenek yoktu:) Grudge ya senin bi oynunu izlemek istiorum, sen mi oynatıyosun yoksa oynatılıyosun?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Grudge ı oynatıyolar şu anda :) Ama kimse izleyemez çünkü dm benim ve ben çok kıl bi insanım Oynadığımız yer felaket küçük bi oda, jaan bile zor sığıyor[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Batilc, 28 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki: dmlik zevkli ama iyi bi dmsen... yani glam bizim oynadıgımız oyunun saf actiondan farkı yoktu ve secenek yoktu:) Grudge ya senin bi oynunu izlemek istiorum, sen mi oynatıyosun yoksa oynatılıyosun? Abi haklısın da o benim ilk ciddi oyunumdu :) yani doğal öyle olması. Şu anki oyunumu 6-7 aydır oynuyoruz ve artk çok farklı, yani artık trolllerden zekanızla kurtulabilirsiniz :):):)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ayrıca şimdi bırak bunları onceden söyleğim konuya dönek neden gene böle frp partileri yapmıoz ?[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Evet bencede yapalım, şöyle güzel bir insan çıksın bize oyun oynatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu öneri aşağılarda kalmış yukarı taşıyımda dikkat çeksin :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 valla glam'ın dm liğine laf söyletmeem. çok iyi dmdir kendisi. en azında bizim oyun çok güzel gidiyor. birde devamM ETSEK. aah aah. ne güzel saatler geçirdik. peh:)[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 :) :) :) aldınmı batilcçim :) . Nese salak herif bütün gün sağda solda sürtmesen devam etçez zati...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar