Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepinizden Özür Dilerim

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar zamanında bir oyun oynatcağıma dair bir duyuru yapmış çok saygı duyduğum insanlardan da oyuna katılacakları duyumlarını almıştım. Ancak, hayat öyle garip bir meret ki, tam o sıralarda taşınmam, taşındığım bölgede telefon şebekesinin olmaması, öss gazisi olmam, konservatuvar takibi için şehir değiştirmem v.s gibi bir çok muhalefet doğdu. Bu nedenlede sizlere verdiğim oyun sözünü yerine getiremedim.

Şu sıralar halen konservatuvar sınavlarına çalışmaktayım. Yani muhalefetler devam etmekte. Tüm konuyla ilgilenip mesaj atan arkadaşlardan özür dilerim.

Bahsettiğim konu: http://forum.paticik.com/view.php?id=78169[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

sıkma canını
biz oynuyoz şu an
sen oynamıyosun
yeterli ceza bu sana bence :D[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkadaşlar zamanında bir oyun oynatcağıma dair bir duyuru yapmış çok saygı duyduğum insanlardan da oyuna katılacakları duyumlarını almıştım. Ancak, hayat öyle garip bir meret ki, tam o sıralarda taşınmam, taşındığım bölgede telefon şebekesinin olmaması, öss gazisi olmam, konservatuvar takibi için şehir değiştirmem v.s gibi bir çok muhalefet doğdu. Bu nedenlede sizlere verdiğim oyun sözünü yerine getiremedim.

Şu sıralar halen konservatuvar sınavlarına çalışmaktayım. Yani muhalefetler devam etmekte. Tüm konuyla ilgilenip mesaj atan arkadaşlardan özür dilerim.

Düşünmen yeter...[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

DM lik önhazırlık, tecrübe, sabır, liderlik yeteneği, ileriyi görebilme v.b bir çok yetenek isteyen son derece meşakatli bir iş. (Tabii "len hadi bi frp çevirek" diyip de oyun oynatan tiplerde var biz onlara pek dm gözüyle bakmıyoruz)

E insan bunca şeyle uğraşmaktansa burda hazır uğraşılmışı var diyip dm lik yapmaya çalışmaktansa dm arıyo.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

dmlik zevkli ama iyi bi dmsen... yani glam bizim oynadıgımız oyunun saf actiondan farkı yoktu ve secenek yoktu:)

Grudge ya senin bi oynunu izlemek istiorum, sen mi oynatıyosun yoksa oynatılıyosun?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Grudge ı oynatıyolar şu anda :)
Ama kimse izleyemez çünkü dm benim ve ben çok kıl bi insanım

Oynadığımız yer felaket küçük bi oda, jaan bile zor sığıyor[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batilc, 28 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki:
dmlik zevkli ama iyi bi dmsen... yani glam bizim oynadıgımız oyunun saf actiondan farkı yoktu ve secenek yoktu:)

Grudge ya senin bi oynunu izlemek istiorum, sen mi oynatıyosun yoksa oynatılıyosun?

Abi haklısın da o benim ilk ciddi oyunumdu :) yani doğal öyle olması.
Şu anki oyunumu 6-7 aydır oynuyoruz ve artk çok farklı, yani artık trolllerden zekanızla kurtulabilirsiniz :):):)[signature][hline]The dream is true...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...