Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Debt rekorlari...


KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Şimdiye kadar PATI ekibinde alınmış en büyük dept liderimiz Devvo ya ait (hala kırılamadı :) ) Yanlış hatırlamıyorsam 20K nın üstündeydi.
İkinci rekorda zannederim bana ait üstüste 6 kez ölerek reskill manyağı olan karakterimin 2300 * 6 deptini aynı gece baloncu ve pati ekibinin müstesna herolari Noyan ve Akinoku ile temizledim. Demekki temizlenebiliyormuş :)

Not: Dün geceki maceramda bana eşlik ettiği için Akiye sonsuz teşekkürler :P

Ayrıca Sg ye kesin baloncu lazım yada baloncu gavurlardan birini kandırıp transfer etmek lazım. SG ye alırken yapılacak işlemler için biz bir prosedür sırası belirledik :D sıra yabancıyı işlemler için kandırmakta :-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

raica ederim ne demek her zaman hazırım, bu arada devvo ben ölünce nasıl çıldırdığımı bilir hele iki kez üst üste ama dün 3k debtim olmasına rağmen razean aklıma geldi habire ve ne yapacağımı şaşırdım, bir de baktım adam zevk alıyor gülüyor falan tehlike olmazsa olmaz falan dağıldım zaten sinir minir kalmadı, adam tam çıldırdı balonsuz +3 lvl bossa dalıyor, sonra bana direk kaç diyor, çok güldüm çok eğlendim dün akşam özellikle razean ve noyan a çok teşekkür ederim, çoktan beri bu kadar gülmemiştim, zaten sg kanalını türkçe konuşmak için kullanıyorduk orayıda biraz sabote ettik gibi oldu rahatsızlık verdiysek özür dilerim ben hepimiz adına (itirazı olmassa noyan ve razean yerine de de konuşmuş oldum)

çok eğlenceliydi yahu :)

ben kinetics ve electirc bir karakter yarattım bu arada defender level 7 şu anda herahlde onu level 14 yaparım hafta sonu sonunda eğer aki ile oynamazsam daha çok olur o[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ee ben açim bi defender/force field? ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Eylül 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KapIKulu, 02 Eylül 2004 11:32 tarihinde demiş ki:
Şimdiye kadar PATI ekibinde alınmış en büyük dept liderimiz Devvo ya ait (hala kırılamadı :) ) Yanlış hatırlamıyorsam 20K nın üstündeydi.


Dostum merak etme, 33. levelda bir kere öldüğünde 22k debt alıyosun.

Olaya rakamsal bazda bakmayın, bir seviyede alabileceğiniz max. debt o seviyede almanız gereken xpnin yarısı. Ben yaptım da ordan biliyorum, rekor bu yani. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...