Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Başlıkta olay belli, acıl bir sanal yazıcı gerek virtualize edilmiş bir XP ile kullanmak için Windows Virtual PC üzerinde. Basması ya da basmaması önemli değil dosya olarak, yazıcı olarak görünsün yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 primo pdf olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 indirip bakayım, daha önce hiç kullanmadım bu programları, hangisi iyi bilmiyorum. bu diyorsan budur ama, sana güvenim tam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 vmware da otomatik olarak sanal bi yazıcı tanıtıyordu sanki ya. virtual pc de yok mu ole bişe? edit: sanıcı ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu arada pdf creator lar genelde bilgisayara sanal bi yazıcı kurar. onları dene bi. primo pdf iyidir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Oldu bu. Sağolun. 51 mesajım kalmış son madalyaya bu arada. Post kasıyorum bu gece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 neye lazim oldu ki, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Excel 2000'de Page Setup'a girmem gerek bir okul işi için, yazıcı olmadan çalışmıyor o sayfa 2000'de. Excel 2000 de bir Virtual XP içinde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar