yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ehueh noluyor inanmak istemiyorum da millet baya ciddi şöyle bişeyler var: http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/04/01/sifreli.cevap.anahtariyla.kopya.mi.cekildi/611896.0/index.html http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ygs+2011+%C5%9Fifreli+cevap+anahtar%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bro açıldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bu arada şimdi kardeşim söyledi, tüm kitapçıklarda cevapların sırası farklıymış. Yalan yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 cevapların sırasıyla alakası yok yalnız bi okusaydın GERGE said: Bu arada şimdi kardeşim söyledi, tüm kitapçıklarda cevapların sırası farklıymış. Yalan yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Verilen şıklarla çakışma arıyorlar ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok abi şıklardaki değerleri topluyosun küçükten büyüğe soldan sağa diziyosun dizdiğin sıradakinle şıklardaki sıradan sadece bir tanesi tutuyo ve o da doğru cevap matematiği değil de sos ve tr'deki soruları kontrol ettim. Hepsi tutuyor bariz bir şekilde. tam dalga geçmelik diye ben de başladım araştırmaya fakat dumur oldum şu an :D vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi şıklardaki değerleri toplama falan yok burda, sadece bir soruya baktım da göremedim yani. said: Matematik Testi 4'üncü soru: 2011-2010+2009-2008+...+3-2+1 işleminin sonucu kaçtır? A) 1004 B)1008 C) 1000 D) 1006 E) 1002 Formüle göre rakamları küçükten büyüğe göre şıkların altına yeniden sıralıyoruz. Yeni sıralama: A) 1000 B) 1002 C) 1004 D) 1006 E) 1008 şeklinde oluyor. D şıkkında 1006 rakamı çakıştığı için doğru yanıt D şıkkı olarak işaretleniyor. Cevap anahtarında da 4'üncü sorunun yanıtı D şıkkı olarak veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şıklardaki değerleri topluyosun derken tr ve sos'daki I ve V, I ve II, IV ve VI tarzı şeyleri söylemiştim. o soruda direkt küçükten büyüğe sıralıyosun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 e böyle bi sistem hazirlayanlar kendi adamlarina hazirlamaz mi kitapçıkları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 özellikle türkçede normalde tüm sınav ve denemlerde I II III IV diye sıralınırdı rakamlı şıklar fakat bu sınavda hepsinin sıralaması karışıktı. kaç kere yanlışlıkla işaretledim, doğru bulduğumu yanlış yapıyordum. çok garip gelmişti böyle sıralanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar