Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 domates serası ve türkiyenin en modern serası olacak. 330M devlet hibeli bir o kadar da bunların yatırımı var. eğitimin ücreti 60-70k avro. Ancak bu parayı hollanda ekonomi bakanlığı ve tarım bakanlığı karşılıyor. Maaş 1,5k tl şimdilik. Ancak sözleşme 5 yıl bağlıyor beni. Sera faaliyete geçtiğinde maaş tekrar konuşulacak bu da temmuz-ağustos aylarına tekabül ediyor. Bunun dışında ziraat mevzunuyum ben. işe da sadece ingilizce bildiğim için kabul ediliyorum. Pazartesi sözleşmeyi netleştirmek ve imzalamak üzere görüşeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kozalak said: sera dediği Sarah olmasın sera diye okunuyo nasıl olsa. uu beybiii lan sanki istiklal marsini yanlis yazdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 zaten öve öve anlatmışsın çoktan kafada kabul etmişsin ilk mesajda ehe buraya sadece onaylanmaya gelmişsin ki kabul et bence de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Sözleşmede kıllandırıcı bi madde yoksa kabul et tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 temmuz agustos gibi maasının arttıracagına dair bisey yazacak mı sozlesmede? ona da dikkat et de 5 sene boyunca 1.5k liraya calısma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hayir isterlerse artirmasinlar adam calismaz isini aksatir zorla kovdurur ustune bide tazminat alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Sözleşme gelince göreceğiz şimdilik diğer işlemlerle uğraşıyorum, sözde herşey tamam ama birde yazıda görmek lazım. Açıkcası aklıma yattı ama pamukçu iken seracı olmak ta değişik bişi. En güzel tesellisi işin önünün açık olması ve statü söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 reyou said: hayir isterlerse artirmasinlar adam calismaz isini aksatir zorla kovdurur ustune bide tazminat alir hee calısmaz. sozlesmede bunlar da oluyor. calısmassan kovulursun, 5 kurus da alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yok boyle bir sozlesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lol, peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar