rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 takır takır buluyor doğru cevapları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://pastehtml.com/view/1dxk3cs.html alternatif. abi kaydırırken en sağdakini sola alacaksın. sırayı değiştirmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yanı bı alex bı 168iq lu bı 300 trılyon dolarlık cıro yapan sırketın patronunun oglu mevkısınde bırılerı vardır elbet cıkartırlar aralarda bı baglantı varsa zaten 5! degılmı sıkların dagılımı kac 120 farklı kıtapcık mı olabılır sıklara gore bunlandar 1 ı bıle boyle cıksa ıptalı gerekır bence sınavın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: eah harbi :D ama benim baktığımda olmuyor yani... çıkıyo diyen var bir iki kişi. açıklayın abi işte gözümden kaçmış olabilir. şıkların sıralaması -1 0 -2 2 6 küçükten büyüğe yazıyoruz altına -2 -1 0 2 6 birden fazla aynı, sağa doğru kaydır 6 -2 -1 0 2 tutan yok, kaydırmaya devam et 2 -6 -2 -1 0 -2 tuttu, doğru cevap C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sen anlamamışsın şifreyi smarthan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: d) Hic bir sik denk gelmiyorsa; 2'ye geciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hayır ben jacabonun yönteminin yanlış olduğunu göstermek için yaptım. önce küçükten büyüğe sonra büyükten küçüğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 nomsaR said: smarthan said: d) Hic bir sik denk gelmiyorsa; 2'ye geciyoruz ee ? ben de öyle yaptım. orda yazana göre 2ye geçiyoruz dediği büyükten küçüğe sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1,7 milyon kisi girdiyse sinava sadece bir sik dizilimine gore bile yapildiysa bu dalga ortalama 14166 kisi o kitapcigi almasi gerekmiyor mu bu da cok ciddi bir rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1045203&Date=05.04.2011&CategoryID=77 lan ben de meteksanı bi bok sanardım. adamların 4 ayda çıkarttığı sisteme bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi sikli mikli ne biçim konuşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sdfsdf nomsar ciddi bişi dedin sandıydım ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aluriel said: sen anlamamışsın şifreyi smarthan la 1 sene oldu hala aramnı bekliyorum :( sözde neler yapacaktık senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 jacabo said: 1-Kucukten buyuge siralamak a) Tek bir sik denk geliyorsa; dogru olan odur. b) Cevap anahtari da kucukten buyuge siraliysa her zaman A sikki dogru c) 'yukarida ki b' sikki hacicinde birden fazla sik denk geliyorsa; son denk gelen dogrudur d) Hic bir sik denk gelmiyorsa; 2'ye geciyoruz 2- Buyukten kucuge siralamak a)Tek sik denk geliyorsa dogru olan odur b)Birden fazla sik denk geliyorsa son denk gelen sik dogrudur şu yöntem doğru değil sanırım. bunu nerden aldın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben uydurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 rahatsız o site bazen 2 şıkkı doğru gösteriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 burda benim taktigim varken baska sitelere bakmanda cok ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 tam uymamış sanırım o asdfs rahatsız'ın verdiği sitedeki kurala göre yapınca çıkıyor o 3 soruda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: rahatsız o site bazen 2 şıkkı doğru gösteriyor ? neyin peşindesinn? ya da fikrin görüşün ne konu hakkında bi yorum yap insanları trollemeyi bırak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 jacabo said: burda benim taktigim varken baska sitelere bakmanda cok ayip olur mu öyle şey hiç bakarmıyım aşkitom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Fistan said: smarthan said: rahatsız o site bazen 2 şıkkı doğru gösteriyor ? neyin peşindesinn? ya da fikrin görüşün ne konu hakkında bi yorum yap insanları trollemeyi bırak artık artis misin lan. site ara ara 2 tane doğru cevap gösteriyor işte. niye öyle yapıyor anlamaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ver soruyu ben deniyim bi de asdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 40 yilin basinda hasta olup ise gitmedim onda da 2 3 saatimi boyle yedimya helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahah inanmıyolar ya 4 2 8 10 6 yaz e şıkkı ve b şıkkı gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: ahah inanmıyolar ya 4 2 8 10 6 yaz e şıkkı ve b şıkkı gösteriyor Cevap : E seçenegi (6) (Kural #1'e gore) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar