xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şimdi öğrendim. bu piller takılı oldukları zaman şarja da genellikle takarız, nedense. şimdi bunun için programlar varmış. Pb easynote kullanıyorum ve en sağlıklı program hangisidir bu durumlar için ? tişkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sarj takiliyken bilgisayar pili kullanmaz. Sarj takiliyken pilinizi cikarin en buyuk sehir efsanesidir.Piller hem sureye hem de bosalip dolma sayisina gore bi omre sahiptir. -Bir Elektrik Muhendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bonepart dogru soyler, hemde zaten yeni laptoplarin hic birisi pili tam sarj etmez. omure etkisi pek olmaz o sebeple.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hmm şimdi öğrendim de o yüzden. benimkisi geçen sezonun modeli. o zaman ben de yeniyim dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yes.. yeni den kast ettigim 2005 sonrasi cihazlar.. zaten win7 deki power management olayi da farkli.. hayat daha guzel onla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar