Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Vergisi ne oluyo bunların? Örnek veriyorum: nescafe bmw 116i veriyomuş ve belirtiyor "ÖTV ve KDV hariç bütün vergiler kazanana aittir" Nedir bu diğer vergiler ve ne kadar tutuyodur tahmini? Yoksa araba kazanmak almakdan daha pahalıya mı geliyor ? bide: /summon mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ÖTV ve KDV hariçse MTV için falan yazmışlardır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Vericeklerse adam gibi versinler yemiyorsa arabanın parasını versinler, Ayar oluyorum böle vergiler kazanana ağitir yazısını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 $imdi aracin fabrika ciki$ fiyatini oduyorlar. mesela araba atiyorum 2011 ford mustang. 30k dolar + shipping i firma kar$iliyor, 4 litre motor oldugu icin sen ustune 60k dolar vergi oduyosun ve arabayi aliyosun. bazen de tum vergileri odenmi/$ olarak veriyorlar da cok nadir. sanirim magnumun verdigi lambo oyleydi. zaten kimsenin gucu yetmez ki cikarsa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bizim pedere piyangodan broadway çıkmıştı.90 larda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 nescafenin kampanyası dün gece bitti bu arada, 8 nisanda açıklancak sonuçlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o bmw nin biri eskişehire gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 lan adam yazmış ötv+ kdv bizden diye gerisi mtv falan ödeyin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bana gelecek o bmw. yaklaşık 120 paket yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hahahahahahaha aynı topici tekrar açmak... aynı cümleler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 oha. yuh bana. resmen hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 AHAHAHAA Bİ TANESİ BANA ÇIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 çıkmadı bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Dartanian said: hahahahahahaha aynı topici tekrar açmak... aynı cümleler... abi kilidini kaldırmışlar geri konmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ah ulan gene çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar