afal Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dün sabah starcraft oynarken ana kartın yamasının ardından bugün gidip radeon hd 5670 aldım. yanık kartı takınca bilgisayar açılıyor fakat ekranda görüntü kayık ve kart eski işlevini sağlayamıyordu. yeni kartı taktığımda windows xp yükleme ekranı geçtikten sonra siyak geçti ve reset harici yol yoktu. ekranın kararmasına rağmen bilgisayardan olağan sesler geliyodu, hatta cd taktığımda bile okumaya çalıştı. dün yanık kartı çıkarıp monitörü onboarda baglayınca da aynı şeyler olmuştu. yenisinden sonra tekrar yanığı taktım ve driverını sildim. bunun sonucunda yanıkla da aynı problemi yaşamaya başladım yenisiyle olan sorunum devam ederken. bu arada güvenli modda ve vga modunda açmayı denedim ama aynı siyak ekran. windows cdsini koydum, biosu default yaptım ama sorun sürüyor. anakartım p5b-mx wifi, windows xp kullanıyorum. yardıma ihtiyacım var bu mesajı 10 senelik klavyesi bozuk bi bilgisayarda ekran klavyesiyle yazdım ühüüü yardıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 pci-e slotunda sorun var galiba.ya anakart değişicek ya da tamir edilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 temiz bir windowsla denemeli. ekran karti surucusunu kaldirdim diosun ama sorun sanki surucu hatasiymi$ gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 add/remove dan ati yle ilgili olan bişiyi kaldırınca restart attırdı. o zamandır eski yanık kartla da giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 The PCI-e slot... Eğer kartta 8x bile olsa olur başka bir pci-e slotu varsa ona tak ekran kartını. Onda çalıştırmayı dene. Bios ekranını görebiliyorsan sorun şurada. Windows XP'ye yüklediğin sürücüler sonrasında daha önceden kendisine takılı bulunurken yanan ekran kartının arkadaş olarak en iyi ihtimalle pci-express veriyolunu ve en kötü ihtimalle anakartın kuzey köprüsünü de yakmış olabileceğini anladım yazdıklarından. Belki de sorun başından beri anakartındaydı... Yandığını iddia ettiğin ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme şansın oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Başta ekran kartı denilebilirdi ama yenisini almışsın. Geriye anakart yada XP kalıyor. Anakartı ayrıca test etme imkanı pek kolay olmadıgına göre format atma ihtimalin varsa temiz bir XP kur. Ayrıca ne kadar uninstall edersen et programlar/driverlar hiç bir zaman %100 kaldırılmıyor. İllaki birşeyler kalıyor sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şöyle birşey var ama; driverları silmeye çalışmadan önce eski ekran kartıyla windowsu açabiliyodum. yanieski kartı görüp yenisini hiç görmemesi zaten beni sorunun driverlarda olduğunu düşünmeye itmişti. anakartım p5b-mx/wifi-ap onboard. ekran kartı varsa onboarddan açmasını nasıl sağlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 onboard sekilde açmaya çalıştım aynı siyah ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genelde o ayar anakartlarda otomatiktir. PCI-E slotunda herhangi bir kart takılı değilse otomatik onboard açar. BIOS dan yinede durumunu bir kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Güvenli kipte açabiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hayır güvenli modda açmaya çalışınca değişen tek şey yanıp sönen bi çizgi ekranın sol üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 galiba anakartın coflamış, geçmiş olsun üzüldüm harbiden, bi de ekran kartı almışın boşa. keşke bi bilene danışıp ek parçalarla tek tek söküp arızayı arasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bumpliyim dedim umutsuzca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 wndows açılış sesi bile geliyor siyah ekrandayken. ne önerirsiniz tamire mi veriyim yoksa yeni ekran kartı olayına mı giriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Anakartın bozuk gibi, o ekran kartlarını başka bir bilgisayarda deneme şansın varsa bir kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar