Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Steamde çıktı bugün, 128 kişiye kadar online simulasyon sunuyor, grafikleri süper. http://www.youtube.com/watch?v=xVUSp1V3cVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aboo alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ulan yapılır mı bu. gitti yine haftalar aylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ubisoft işte yaaea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 HOHOHO BARON TAYLAN IS BACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 demin aldım hem de 33tlye, çok ümitliyim bu oyundan indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Peki diğer sturmovikler gibi simülasyon yönü mü ağır yoksa ubisoftla beraber biraz arcadeleşme var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Islandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ya inanılmaz düşük fps aliyor musunuz siz de?herşey verylowdayken 30fps görüyor en fazla crysis2 highda 50fps çalışıyor bende halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 epilepsi filtresi bokuna bişiyleri bişiy yapmışlar inanılmaz sistemlerde bile saçma sapan fps alıyor adamlar bende de çok rezil vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 evet oymuş sahiden. ya tuşların herbirşeyin yeri değişik çok sinirlendim.yakıp duruyorum motoru.2 saattir radiatorle fuel mixture tuşunu ariyorum abi. meeh oynanmaz bu ya ÇOK SİNİRLİYİM Bİ TARTIŞALIM ŞU OYUNU BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 merak ettim aldım ben de iniyo şu an pek memnun değilsiniz sanırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben serverları göremiyorum, liste gelmiyor multide:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 oyun çok sorunlu, oynanacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Acayip üşendim şimdi joyistiği çıkar kur ona yer ara falan.Sırf bu yüzden almıcam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 zaten oyun acayip sorunlu şu haliyle. En büyük sorun fps baya hızlı halletmeleri lazım ama onun dışında tek kanadı olmadan uçan uçaklar falan da duydum biraz zaman geçmesi patch gelmesi lazım oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 mermilerin uçaktan çıkışı da garip baya.tam anlatamam ama bir problem var kesin.ilk sturmoviklerdeki gibi değil.damage olayı acaip,bütün cephaneyi aynı kanada .10dan boşaltınca uçan uçaklar mı dersin,2.20den machinegunla tek vuruşta kanadı kopan uçaklar mı dersin herbişey var patch lazım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 1946 oynayan kaldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar