titanguard Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Sony VAIO ; i5 islemcili 4 gb ram 500 gb hardisk 13.3" özellikli laptop var bende. Simdi bunun yerine macbook air 11.6" veya 13.3" alsam çok bir espirisi olur mu? Arkadaşla beraber çalıştırıyoruz eclipse,netbeans veya diğer programları ışık hızı desem yalan söylemem benimkine göre açılışını. Birde bellekleri flash veya ssd li oluyormuş.Bunun ssd için sipariş ile alıyorlarmış ne olduğu hakkında bilgimde yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ssd vs hdd diye yazdım yutuba http://www.youtube.com/watch?v=pJMGAdpCLVg ssd yargılayan birşey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 air aşırı hafif. sendekini bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mac Airlerin hepsi SSDli artık, özel sipariş fln olmuyor. Air'in en büyük özelliği inceliği, hafifliği ve pil süresi. Şimdi buna öyle kocaman, kastıracak, çizimdi, tasarımdı vb. programları kurarsan çok verim alamassın doğal olarak. O tip programlar için Macbook Pro alırsan daha iyi olur. Ayrıca Maclerin hızları sırf SSD'den değil, işletim sistemlerinden dolayı. Senin Vaio'n sanırım S serisi, maddi durumun müsaitse ona bir SSD alıp, takıp kullanabilirsin. Ciddi bir hızlanma oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ben fena taktım bu air'lere.Daha 1 sene olmadı laptop alalı ama baya bir caydırıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yaptigin iste gorsellik olmadiysa oyle hemen gaza gelme bence. 128 gb versiyonunu alsan bile o harddisk disinin kovuguna gitmez. ssd olayi guzel ama hala kivama gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hdd'ye ne yüklüyosunuz abi, film arşivi mi taşıyorsunuz yanınızda? 13 inçlik mbp muhteşem cidden, her türlü gideri var iş laptopu olarak. oyun bilem oynanır. bf2 falan açar herhalde yani. ve tasarımı harika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Oyun oynamıyorum zaten,memnunum laptobumdan.Fakat gecen gun Visual Web Developer,arkada eclipse,bir baska taraftan da netbeans icin update yukleniyor,kitlendi pc,ve bu bir kere olmadı hep oldu..Biraz müsriflik olur sanırım,ama kendine çekiyor ben napiyim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 15 inch acar da yeni 13un ekran karti cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben 20 senedir bilgisayar kullaniyorum, bilgisayar muhendisiyim, mac air gectigimden beri hayatim degisti diyebilirim. Gelmis gecmis bence en kullanisli en duzgun en oturmus bilgisayar. Oyun oynamiyorsaniz, bence ustune bilgisayar yok. Bir kere cok hafif, hafid derken laptop hafif sarj aleti on kilo degil hersey hafif. Pil omrunu pc de yakalamak icin 10 kiloluk pil tasmak lazim. Hersey cok hizli, bilgisayarin acilmasi 15 sn surmuyo kapanmasi 5 sn. Birseye bastinmi tik diye aciliyor omur gecirmiyorsun. O yukarida yazilan sacma sapan sony e para vermektense, 256gb ssd li, 4gb ramli 13.3 bir mac air al, hayatina yaptigin en buyuk iyiligi yaparsin kendine. Mum_Chamber said: yaptigin iste gorsellik olmadiysa oyle hemen gaza gelme bence. 128 gb versiyonunu alsan bile o harddisk disinin kovuguna gitmez. ssd olayi guzel ama hala kivama gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Apple al , sonra orjinal şarj kablosunu 215 TL ye alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 "roket adam" said: hdd'ye ne yüklüyosunuz abi, film arşivi mi taşıyorsunuz yanınızda? 13 inçlik mbp muhteşem cidden, her türlü gideri var iş laptopu olarak. oyun bilem oynanır. bf2 falan açar herhalde yani. ve tasarımı harika ya. 13"mbp kullaniyorum zaten, ama 128gb sdk'lara librarylere yetmez yahu. benim media harici olanlar 150gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar