dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Seneye güz döneminde burada Erasmusum =) Salaklık yaparak Valencia-Gandia'yı seçmedim gittim burayı seçtim. Küçük bir kasabaymış başka neler var ?? =)
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Avrupa'nın göbeği medeniyetin beşiği olan bu şehri kimse bilmiyor mu :(
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 SP Version 4 Britannica Online Encyclopedia said: The city Krems an der donau (known as Donau ~ english; "Do not") has the highest percentage of crime rate per person in Austria, as well as in Europe since 1997. 2 person get killed each day, with 69 percentage of total murdered civilians are foreign students. tam da bi medeniyet beşiğiymiş haggaten. tabutunu alırsın orda hediye diye. gereksiz smile
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 enemmmmmmm :( yok abi öyle olamaz ya gidenler gayet sakin emeklilik yeri olduğunu anlatıyor nereye gidiyorum lan ben? aahaha
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Arkadaşlar seni trollüyor hacı. Kelle gidici senin ve tabiki onların ki de sırada
Zep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 valenciayı bırakıp orayı seçmen baya iyiymiş.normal bi avrupa köyü sadece bi unisi var işte ekstra olarak. erasmus öğrencileride haftasonu araba kiralayıp viyanaya kaçıyor yapcak bişe yok diye.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Valencia da ki de gandia diye bi bölge valencia ya 1 saat uzaklıkta üni falan kötü ama sanırım ortam daha iyi.=(
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adam goz gore gore olume gidiyor lan ahahufhuasfasfa
Viseroy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 viyana graz linz de yer yok muydu ? ben linzde yaptım erasmusu 1 sene kaldım çok seksliydi. saygılar.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yok yauv avusturya da krems var linz 10dkymış trenle ispanya da gandia vardı polonya ve macaristan vardı oralar çok tırt. umarım benimki de öyle olur 1 sene kalamııcam ama
Viseroy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 şöyle diyim polonya ve macaristanın en tırt yeri avusturyadan daha eğlenceli olabilir. belli olmaz tabi bu işler.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ya dedim okulunda bi kalitesi olsun hiç olmazsa o yüzden avusturya seçtim bi de zorunlu dersim var onu almak zorundayım yoksa okul uzayacak sonradan öğrendim ki macaristanda da varmış. hala kararımdan memnun değilim.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ümit besen de bilmez bu gavurlar offff :(
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahahahah resmen fail olmuş. hele valencia'ya hiç değinmiyorum. gidince bol bol dizini döversin allahın nazileri arasında.
liberal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu hazırlanma zamanı cok kötü geçer. hele bi başla sonra rahatlarsın kafan boşalır falan cok takma kafaya bence.
Öne çıkan mesajlar