deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Sevgili okulum Marmara Üniversitesi erasmusla Almanya'ya gönderiyor bizi. Geçen sınavlar vs. derken ben Yüksek Lisans kontenjanında birinci oldum ve gidiyorum. Yalnız şöyle bir sıkıntı var; 30 ects'lik ders seçmem gerekiyor ve normalde ben burada ders almayacağım seneye çünkü tez yılım. Erasmus koordinatörümüzle kısıtlı konuşmamız sonucunda anladığım kadarıyla tezimi 30 ects saydırabilme şansım varmış ama saymazlarsa ders seçmen gerekir diyor. Şimdi ben orada ders seçerken yüksek lisans programından mı seçim yapacağım yoksa burada vermem gereken bir karşılığı olmadığından gidip matematik dersleri alabilir miyim mesela? Daha önce tez döneminde giden var mı burada bilmiyorum ama okula mail atmadan önce genel bir bilgi almak istedim süreçle ilgili. Çok yoğun olduğum bir dönem ve kafam karıştı biraz açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gidiyosun tez aliyosun 30 kredi tez calismasi tadinda ben saydirdim arkadasim saydirdi felan sorun olmuyo ama mesela hukukta okuyan arkadasa zorla 3 kredi bi ders aldirdilar 33 kredi ile bitirdi ole bisi olursa iste ne olursa olsun farketmez arkadasa iste zorla introduction to german law aldirdilar bide almanca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ha güzelmiş. Zaten almanca vs. sorun değil, almancam da var da sıkıntı 10 kredi sayıp 20 kredi al şunları hacı demeleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar