AthleT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Tooyun said: İnce (çok ince ya bir çırpıda bitti) ve farklı kitap, ne şiir ne hikaye kitabı gibi. Ama abi içimi kararttın, polyanna kitabı okuyucam bu kitaptan sonra. Şaka bir yana, beğendim (tu) :) Teşekkür ederim, Fazla uzatamadım. 111 sayfa tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tooyun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 AthleT said: :) Teşekkür ederim, Fazla uzatamadım. 111 sayfa tuttu. geçen hafta lisanstaki kitaplığa (götür oku getir) bıraktım ve gitti. Umarım daha fazla kişinin eline ulaşır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Eheh, şimdilik böyle duyuracağız gibi görünüyor :) Tekrar teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sepete ekledim, bu hafta sipariş edeceğim topluca alacağım kitaplarla. Şukunu okuduktan sonra veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 durur guydum ya patidaşımdan.. ne kadar aykırı olsakta bazen ne kadar birbirimizi trollemeye çalışsakta... harbiden durur guydum yani.. tebrikler.. inş iyi satarsın gördüğüm an alacağım. hatta merak içindeyim.şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Eheh birbirimizi yesekte patiyiz biz, yeri gelince herkesten çok sarılmasını da biliriz :9 Çok mutlu oldum mesajına Kill =) Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kitap çıkarma fikrinin aklına geldiği gün yaşadığın heyecanı hissetmek isterim, insanın çocuğu gibidir.. Belli bir süre beklersin "o" gelsin diye. Maddi anlamda sana getirisinin hiç bir anlam ve önemi yok bence. İnsanlar benim "çocuğumu" görsünler diye yanıp tutuşuyorsundur belki de.. Umarım bir dahaki sefere ikiz doğarlar :)) ve umarım beklentilerinin karşılığını kat kat alırsın. Hayırlısı olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Teşekkür ederim kavurma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar