Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 milyar ISK Ödüllü 2vs2 Cruiser Turnuvası (Katılım Ücretsiz)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ZamestianHan said:

Bazı talepler geliyor "gemiler t1 olsun, t2 olsun, eşitlik olsun" gibi. Bu turnuvayı roaming yapıyormuşsunuz gibi düşünün. Badinizle bindiniz en iyi kullandığınız gemilerinize, çıktınız roama, karşınıza kim çıkacak, gemisi ne olacak bilmiyorsunuz.

Böyle bakın olaya.

O yüzden cruiser olmasından başka şart koşul yok.

ee ? roam gibin turnuva saniodum bende?
"roam gibi düsünün karsiniza ne cikcaa belli deil"

**edit: quetoyu koydum
Mesaj tarihi:
e o zaman neden cruiser cıkıyoki, sleipner cıksın yanı. bunu gectim,.
adamlar urasıcak edicek gemile turnuva mekanına gelicek bilem kac satt, standigi varsa falan onu halledicek, ne diye karşısına t3 cıksın diye.

her maca hazıt t3 le cıkmıycak adam gelmez neden gelsinki.

gırla parası olmıyan adam uğraşmaz bununla, sonra gelipte "türk oyuncualr eğlenmeyi bilmiyo" denir tabi
Mesaj tarihi:
ne alakaydi sindi son yazdiklarin ?

cidden anlam veremedim yane

herkezin t3 le gelecegi ne malum hadi geldi dielim sende bi falcon bi dps gemisi yaparsin yada benzeri setuplar neki yane t3 dediğin ölümsüz deil ya
Mesaj tarihi:
e şimdi turnuva diyosun, hatta cruiser turnuva sı diyosun kısıtlıyorsun hemde oyunun en tech ucurumu olan sınıfında kısıtlıyosun.
turnuvanın doğası gereği bir tutuam eşitlik bir tutam denge olması gerkir dimi.
diyosunya herkezin t3 geleceği belli, her maca t3 le geliceği belli olan insan sayısıda belli.

elbetteki katılım az olur.
Mesaj tarihi:
ee kendine güven meselesi değilmi zaten bu ? t3 le gelmek zaferi garantilemiyoki? adam gibi t2 setup la gelirsin alirsin t3ü yada t3leri neyse t1 gelmediğin sürece problem olacagini snamiom..

+ akademi / uniw turnuvasi değilki bu herkes t1 gemiyle gelsin..

haa zam t3 yasak deseydi turnuva kayit bombardimaninami tutulcak.. onuda hiç sanmiom ki..
Mesaj tarihi:
Yaw haldun abi rorqual filan alıcak paran varda:P...

Hem kısmet meselesi bunlar ben 1 t3 2 faction cruiserı tanklar dedim, ki tanklar:P

Ama misal karşı takımda bi rook var(cruiser sınıf gemidir, recon) o da önüne gelicek 2 cruiserı sonsuza kadar jammlicek bi gemidir misal:D

Para konusuna gelince yani sonuçta ödüllü bi turnuva oyuna 10 gün önce başlamış adama gel katıl kazan 1 bil al demiyoruki

Açıkcası bende belirli kuralların olabiliceği taraftayım ama adamın kendi turnuvası katılan olsaydı bu şartları göze alıp, düzenlenicekti.Ama katılmayıp da böyle olsa olurdu demeyin.

Hayır şu yüzden söylüyorum bu tip gemileri alabilip kaybetmeyi göze alıcak türk sayısı hiçde sandığınız kadar az değil, katılmamışlar o başka bi konu

Ayrıca çok pahalı gemilerler roam yapan insanlar var.. Misal

Sözün kısası:D kendi turnuvanızı yapın 1 bil ödül koyun, istediğiniz kurallarle birlikte:P Evedeki olasıkları yazıp bu böyle olursa şu şöyle olur demek... Kısmet işleri bunlar.
Mesaj tarihi:
şşşş mete nerdesin yaa :D
Yazı duvarlıgında uzman degılım yaa sonuc olarak sacma bır turnuva basarısızlıga ugramısdır sen ıstedıgın kadar savun sonuc degısmez(tu)

@cnpp
olm karısdırma benım walletımı benım para yok demedım ben 4 tane char var bende ama iş amacını aşmış turnuva denınce taktık anlayısı gelmelı benım ıcın burda iş sıdık yarısına gırdı demek ıstedıgım bu
Mesaj tarihi:
Haldun abi yettim :D

Ya turnuvalarda eşitlik olması turnuvanın zevkli geçmesi açısından şarttır (bir çok oyuncu için).

Misal, isk durumum kötü, t1 cruiserla katılabilirim anca. Karşıma t2 geldiği anda %80 patlıcam, t3 geldiği anda (karşı taraf büyük bir hata yapmazsa) kesin patlıcam. O zaman sadece t1 ile katılabilen biri olsam neden katılayım ki.

Zaten turnuvanın mantığı biraz yaratıcılık ve skilli ön plana çıkarmak olmalı. Kimin daha çok para harcayabileceğini değil.

Bunlar turnuvanın daha eğlenceli ve başa baş geçmesi için daha iyi olacağını düşündüğüm nacizane fikirlerim. Katılanlarada katılmayanlarada sevgiler :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
megetege said:

Öyle bir sordun ki korktum ben. Yokum diyorr.

başlığı trollemeyelim lütfen. Fleet PVP nizin çok iyi olduğunu biliyoruz bir de solo PVP nizi görelim.
Mesaj tarihi:
Üzgünüm ama trollenmeye müsait bir soruydu :) Neyse oyuna dönersem bir gün kapısırız belki istersen.

Hoş böle turnuvalar falan eve deki pvp beceresini ölçmek için bir kıstas sayılmaz ama neyse.
Mesaj tarihi:
Merhaba,

Eğer yarışmada bir kaç tane fit tanımlanır ve bu fitlerin kullanımını zorunlu tutulur ise turnuva tam olarak beceriyi ölçen bir hal alabilir.

Tabii seyretmek için önden koltuk ta isteriz. Eğer kullanabileceğimiz ve kesemizin yettiği fitler söz konusu olur ise bir çoğumuz katılır da... (en azından çömezler, ustalarına skor üretir :))

Esenlikler,

Arion Breau
Mesaj tarihi:
yav ne becerisi, fitler gizli olcakki "populer olmayan ama cok ıse yarayan" fitler gorelım =)

tech kısıtlamasından yanayım bende, yani en azından t3 olmasın.
  • Yeni Oluştur...