El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Belki verilmiştir daha önce ama hatırlamıyorum. Şimdi de bulamadım. Buyrun: uzun resim http://www.webrazzi.com/wp-content/uploads/2011/03/IG-Browser-Evo-2-1000px.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 opera :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 W3Schools daki verilerle tablo uyuşmuyor. Hangisine inanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 opera en iyisi de reklamı yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 jonq said: W3Schools daki verilerle tablo uyuşmuyor. Hangisine inanalım :) said: These facts indicate that the browser figures above are not 100% realistic. Other web sites have statistics showing that Internet Explorer is a more popular browser. Demiş w3schools ama belli olmaz tabi. Sadece eklenen teknolojileri, netscape'in kapatılmasını falan gösteriyodu, ilginç geldi bana. Bi de tabi operanın hiç bozmadığı ince çizgisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 w3schools kendi sitesine giren kullanicilarin browserlarina bakiyor. o yuzden pazar oranini degil, developer oranini yansitir oradaki istatistikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar